Изтекли изображения на Fitbit Charge 5 показват цветен дисплей и нов дизайн

Offnews Последна промяна на 17 август 2021 в 06:53 226 0

Fitbit-charge-5-header-scaled

Очевидно Fitbit подготвя актуализация на линията си фитнес проследяващи устройства Charge. Сега нови изображения предлагат най-добрия изглед към това, което вероятно ще е обновеният дизайн.

Рендерите са публикувани от Евън Блас и предполагаемо показват предстоящия модел Charge 5. Изглежда, че той споделя някои елементи от дизайна с най-новия Luxe тракер на компанията – извит екран, който се слива с по-заобленото тяло.

Два тънки панела от двете страни на устройството изглеждат така, сякаш ще предлагат капацитивен контрол, позволявайки на потребителите да докосват и плъзгат, за да се придвижват в настройките на тракера. Fitbit е поставяла капацитивни бутони и на предишни устройства като Charge 4 и Fitbit Sense, но те далеч не са нейна характерна черта.

Въз основа на тези рендери, друга голяма промяна за Charge 5 ще е добавянето на цветен дисплей, който отдавна идва в серията Charge. Блас споделя и три различни цветови варианта, сред които въгленово черно, тик и бежово.

Засега няма повече подробности за спецификациите, но не се очакват големи отклонения от Charge 4. Предполага се обичайни я набор функции за проследяване на сърцето и съня, GPS, мониторинг на кислорода в кръвта и др.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !