iPhone SE 2022 може да стартира през март или април

Offnews Последна промяна на 11 януари 2022 в 06:42 443 0

iPhone SE coral featured

iPhone SE е един от най-компактните и достъпни модели на Apple на пазара и компанията най-вероятно ще го освежи тази година. По-рано стана ясно, че новият iPhone SE може да дебютира веднага след първото тримесечие на 2022 година, а сега новината се потвърждава, давайки ни по-точен времеви прозорец.

Според последния бюлетин Power On на Марк Гурман, iPhone SE 2022 може да бъде пуснат по всяко време през март или април. “Първото виртуално събитие на Apple за 2022 година предстои само след няколко кратки месеца и вероятно ще се проведе през март или април, казаха ми”, споделя журналистът.

Говори се, че следващато поколение iPhone SE ще има същия дизайн като модела от 2020 година, което означава, че може отново да видим масивни рамки и Touch ID в хоум бутона. Също така чухме някои слухове, че устройството може да прилича на iPhone Xr, въпреки че това по-скоро се отнася до предполагаемия модел Plus, който ще дебютира по-късно.

Струва си да отбележим, че миналата година Apple проведе събитие през април, където обяви AirTag, новия iPad Pro и 24-инчовите iMac устройства с най-новия тогава чип М1. Компанията представи също така и второто поколение Apple TV 4K и пусна iPhone 12 и 12 mini в лилав цвят.

Няма много информация за евентуалните спецификации на iPhone SE 2022, но той вероятно ще запази оригиналния си стар дизайн, като ще пристигне с новия чипсет на Apple и ще предлага само една задна камера. Ще се наложи да изчакаме още няколко месеца, за да разберем дали всичко това ще се окаже истина, или компанията ще ни изненада с неочаквани промени в бюджетното си устройство.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !