Intel кани всички на събитието Vision 2022, на което ще представи редица нови продукти

Offnews Последна промяна на 10 март 2022 в 18:13 616 0

Intel

Intel официално съобщи, че през месец май тази година ще представи редица нови продукти. Това ще стане в рамките на три сесии по време на събитието Vision 2022, които ще протече от 10 до 11 май. Процесорният гигант обяви датата на тази конференция в своя официален уеб сайт.

Конференцията Vision 2022 е част от серията събития Intel ON, започнали миналата година, които са посветени на анонса на най-новите разработки на компанията и на нейните партньори. Събитието се провежда както офлайн, така и в цифров формат във вид на директен стрийминг, а по-късно и чрез записи на презентацията.

За офлайн присъствието на събитието Vision 2022 е необходима платена регистрация. Всички, които имат желание лично да посетят конференцията трябва да заплатят за този възможност 899 щ. долара. Това съвсем не е малко, но след 11 април цената се увеличава на 1499 щ. долара. Онлайн участието е безплатно.

Intel допълва, че събитието Vision 2022 ще се състои от най-различни анонси на собствените продукти на компанията плюс някои решения на нейните партньори. Ще има подробни анализи на бизнеса и различни демонстрации. Това ще бъдат три сесии, но процесорният гигант не съобщава какви точно нови продукти ще бъдат представени.

Според разпространилата се неофициална информация, по време на тази голяма презентация Intel вероятно ще представи видеокартите Intel Arc Alchemist.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !