HTC Vive Air се появи в сайт за дизайн

Offnews Последна промяна на 20 април 2021 в 16:56 5502 0

HTC Vive Air

HTC Vive се готви да пусне фокусирани върху AR слушалки, наречени Vive Air. Според изтекла на сайта за дизайн World Design Guide информация, те ще са с лек, удобен дизайн и до 4 проследяващи камери.

Опсанието сочи още, че Vive Air са “специално проектирани за виртуален фитнес, оптимизирани за висока интензивност и продължителна употреба”. За целта компанията използва трикотажни материяли, вдъхновени от маратонки – дишащи и бързосъхнещи.

Слушалките се отличават и с бързо освобождаващ дизайн, така че лесно да можете да издърпате дребните компоненти, за да ги измиете. Всъщност обучителните активни игри като Beat Sabre например, са едни от най-големите успехи за VR. Затова и подобен дизайн има още помече смисъл за новите слушалки.

По този начин движенията, игрите и упражненията ще станат още по-забавни, докато VR гарантира допълнително удоволствие в комбинация с музика. Ако компанията планира да пусне новите си VR слушалки скоро, което е много вероятно, би трябвало да планира и други фитнес аксесоари за тях.

Най-вероятно е да видим HTC Vive Air по време на ViveCon 2021, който ще се проведе на 11 и 12 май. Ако това е само концепция, то може би ще я видим в действие най-късно следващата година.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !