HONOR X7 вече в България: супер издръжлива батерия на изключително достъпна цена

Offnews Последна промяна на 18 май 2022 в 18:54 388 0

Lifestyle

Глобалната компания за технолотични иновации HONOR представя новия HONOR X7 на българския пазар. С него потребителите имат достъп до свръхиздръжлива 5000mAh батерия, прецизен дисплей и серия от иновативни решения на достъпна цена. HONOR X7 е проектиран да осигури превъзходна максимална производителност, благодарение на Qualcomm® Snapdragon® 680. С операционна система Android 11 с Google Mobile Services (GMS), HONOR X7 вече е наличен в Технополис  на цени от 399.99 лв., а скоро и в други партньорски вериги.

5000 mAh батерия с голям капацитет и 22,5 W HONOR SuperCharge за целодневна свързаност

Гордостта на HONOR X7 е изключителната батерия от 5000 mAh,  която позволява на потребителите да се наслаждават на до 20 часа онлайн видео стрийминг или 49 часа телефонни разговори с едно единствено зареждане. С изключителен капацитет на батерията, HONOR X7 позволява на потребителите да го ползват непрестанно, без да се притесняват, че то ще ги предаде в края на деня.

HONOR X7 разполага с 22,5 W HONOR Wired SuperCharge, който може да захрани устройството, за да поддържа три часа онлайн видео, игри, пазаруване или чат, само за 10 минути. 

6,74-инчов FullView дисплей за поглъщащо визуално изживяване с удобен захват

HONOR X7 е проектиран с извит на 47° корпус и е тънък само 8,62 мм, което се изразява в пълно удобство за ползване в дланта на ръката. Снабден с 6,74-инчов HONOR FullView течнокристален дисплей (LCD), HONOR X7 показва 16,7 милиона цвята, за да предложи реалистично потапящо изживяване, идеално за гледане на филми, разглеждане на снимки или игри.

С до 90Hz честота на опресняване на екрана за подобрено качество на дисплея, HONOR X7 позволява на потребителите да се наслаждават на плавни, реалистични графики на екрана без насичане, като същевременно осигуряват плавно превъртане.

Серия от функционалности и стандарти гарантира защитата на очите: TÜV Rheinland Low Blue Light Certification, eBook Mode и Dark Mode. HONOR X7 осигурява по-удобно ползване при четене и гледане, особено в среда с ниска осветеност.

Оптимизирана производителност от Qualcomm® Snapdragon® 680 и HONOR RAM Turbo

HONOR X7 се задвижва от Qualcomm® Snapdragon® 680, 6nm усъвършенстван осемядрен процесор, проектиран да предоставя превъзходна производителност, като същевременно пести енергия.

Създаден специално за разширена мултимедийна употреба, процесорът подобрява производителността с 25% и тази на графичния процесор с 10% в сравнение със своя предшественик. HONOR X7 осигурява 12% намаление на консумацията на енергия и гарантира, че потребителите могат да се отдадат на целодневно забавление с устойчива производителност.

HONOR X7 е оборудван с HONOR RAM Turbo (4GB+2GB), собствено технологично решение от HONOR, което премества малка част от флаш паметта в RAM. Тази технология разширява RAM паметта чрез компресиране на фонови приложения и спира позволява запазването на фонови процеси, когато потребителите сменят приложения.

Първокласни фотографски възможности и подобрени видео възможности за любителите на висококласни влогове

HONOR X7 може да се похвали с изключителна комбинация от четирикамерна система за снимане, която включва 48MP Ultra-Clear основна камера, 5MP широкоъгълна камера, 2M Sensing Macro Camera и 2M Sensing Bokeh камера, която позволява на потребителите да запазят детайлите и да правят зашеметяващи снимки винаги и навсякъде.

Идеален за начинаещи фотографи и творци, които искат да заснемат значими спомени, HONOR X7 поддържа 1080P видео заснемане с резолюция 1920×1080 пиксела. 48-мегапикселовата ултрачиста основна камера разполага с интелигентен алгоритъм за синтез на няколко кадъра, за да представи ясни детайли в снимките, дори при слаба осветеност. 5MP широкоъгълна камера с f/2.2 бленда позволява на потребителите да задържат повече елементи в кадъра с по-голяма лекота и удобство. С 2M Sensing Macro Camera потребителите могат да заснемат малки детайли за подобрени изображения, докато 2M Sensing Bokeh Camera създава портрети като оживява обекта на заснемане.

За повече информация:

Facebook: https://www.facebook.com/BulgariaHonor

Instagram: https://www.facebook.com/BulgariaHonor

Website: https://www.hihonor.com/bg/

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !