HONOR представя нова стратегия за флагман продукти и свързаност в екосистема

HONOR представи новата си стратегия “Embrace the connected future“ по време на изложението за потребителска електроника IFA

OFFNews.bg Последна промяна на 07 септември 2022 в 13:31 1214 0

HONOR IFA

Снимка HONOR

HONOR IFA

На сцената на IFA изпълнителният директор Джордж Джао очерта фокус върху иновациите и свързаността при представянето на MagicOS 7.0, HONOR 70, HONOR MagicBook 14 и HONOR Pad 8

Глобалният технологичен бранд HONOR представи новата си стратегия “Embrace the connected future“ по време на изложението за потребителска електроника IFA. Стратегията включва и обогатяване на флагман продуктите като плановете са да бъдат представяни както сгъваеми, така и универсални смартфони в Европа.

По време на изложението беше направено предварително представяне на MagicOS 7.0 – операционна система, базирана на Android, PC и IoT. MagicOS 7.0 може да свърже продукти с различни операционни системи на системно ниво и по този начин да свърже в екосистема всички ползвани от потребителя устройства.

HONOR развива иновативно портфолио, в което са включени три нови продукта: HONOR 70, HONOR MagicBook 14 и HONOR Pad 8 – първият таблет на HONOR, който ще е достъпен извън Китай.

„От самото си създаване HONOR винаги се стреми да направи голям принос към индустрията, за да осигури по-добро бъдеще за всички. За да постигнем тази това, запазихме силен фокус върху развитието на иновациите”, каза Джордж Джао, главен изпълнителен директор на HONOR. “С въвеждането на нашата стратегия за два флагман продукта, MagicOS 7.0, приложението за фитнес и здраве, с нетърпение очакваме да предоставим завладяващи опции на европейски и международни потребители, които търсят най-добрите сгъваеми смартфони и изключително премиум потребителското изживяване.“

Силна свързаност

HONOR винаги създава иновации с функционални ползи. За първи път HONOR ще представи своите сгъваеми смартфони на международните пазари.

Паралелно с промените в потребителския интерфейс, MagicOS 7.0 позволява на потребителите да контролират лаптоп, смартфон и таблет HONOR с помощта на една клавиатура и мишка. Чрез функцията могат безпроблемно да се разменят файлове между устройствата, както и да се въвежда текст в смартфона или таблета с клавиатурата на лаптопа. MagicOS 7.0 ще бъде официално обявен през последното тримесечие на 2022.

HONOR обяви, че се присъединява към различни IoT консорциуми, включително Matter и Ola. Партньорството ще помогне за формулирането на общи индустриални стандарти, които насърчават отвореното сътрудничество. В допълнение, новата HONOR Developer Service Platform ще предостави директна поддръжка и услуги на разработчиците. Сред многото налични услуги разработчиците могат да изпращат своите приложения в App Market и Game Center чрез платформата. Тя също ще предостави на разработчиците достъп до различни системни възможности, за да могат да разработват функции за различни устройства за потребителите на HONOR в бъдеще. За повече информация дивелъпърите могат да посетят: https://developer.hihonor.com.

Като допълнително доказателство за ангажимента си към развиването на крос-устройствени функционалности, HONOR разширява партньорството си с Microsoft, за да предостави Phone Link на международни потребители. Досега достъпен само за потребителите на устройства HONOR в Китай, Phone Link позволява на потребителите да свързват избрани смартфони HONOR към компютри с Windows, за да отключат нови възможности за различни устройства, включително възможността да преглеждат известия, да правят и получават обаждания на своя компютър и да използват мобилни приложения на Windows. HONOR Magic4 Pro е сред първите международни модели, които поддържат Phone Link, докато HONOR 70 също ще поддържа Phone Link след OTA актуализация.

От октомври приложението HONOR Health ще има персонализирани потребителски интерфейс и ще дава предложения за спорт и курсове според потребителските навици.

HONOR 70 – шедьовър за влогъри

Създаден за ентусиасиазирани влогъри, HONOR 70 е най-новото попълнение към серията смартфони от висок клас N. Стилното устройство дебютира с режим Solo Cut, който позволява на потребителите лесно да създават влогове, като наблягат на конкретен човек чрез вградена технология за повторна идентификация на лица. С Dual Video Streaming, HONOR 70 може да записва два видеоклипа едновременно, като единият включва един обект, а другият заснема цялата група.

Заснемането на висококачествени влогове е лесно с HONOR 70, благодарение на неговата мощна двойна основна камера, която допълва основната 54MP IMX800 Super Sensing камера с голям 1/1,49-инчов IMX800 сензор и 50MP ултраширока и макро камера. Смартфонът се захранва от Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G и поддържа GPU Turbo X и OS Turbo X. Това осигурява плавна производителност и бързо реагиране при множество команди, включително редактиране на видео за влогъри, които винаги са в движение.

HONOR 70 е първият смартфон от серията HONOR N, който работи с HONOR Magic UI 6.1, базиран на Android 12. Предлага се в гама от модерни цветове като среднощно черно, кристално сребристо и изумрудено зелено.

HONOR 70 получи наградата EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023 от Асоциацията за експертни визии и звук (EISA). Това е експертна общност, която включва над 60 от най-уважаваните в света списания, уебсайтове и коментатори на потребителска електроника в 29 страни.

Мощният HONOR MagicBook 14

Изцяло новият HONOR MagicBook 14 предоставя значителни подобрения в батерията и до 20,8% по-добра енергийна ефективност в сравнение с предшественика си. Лаптопът се захранва от 12-то поколение Intel® Core™ i5-12500H процесор и може да се конфигурира със специална графична карта NVIDIA® GeForce RTX™ 2050, която предлага светкавично бърза производителност. С батерия от 75 Wh, HONOR MagicBook 14 осигурява до 17 часа живот в режим на готовност. Поддържа бързо зареждане и гарантира до 3,5 часа непрекъсната работа.

Първокласно аудиовизуално изживяване с HONOR Pad 8

HONOR Pad 8 е таблет, създаден с мисъл за студенти и млади професионалисти. Той комбинира 12-инчов 2K HONOR FullView дисплей със съотношение екран към тяло от 87%, поддържа разделителна способност 2000×1200 пиксела и 1 милиард цвята с осем вградени високоговорителя, за да осигури завладяващи мултимедийни изживявания. С HONOR Magic UI 6.1 с Google Play Services, HONOR Pad 8 разполага с батерия с голям капацитет от 7250 mAh за целодневна свързаност.

Spatial Audio

Решението Spatial Audio на HONOR е проектирано да позволи на слушалките да произвеждат широки, кинематографични 3D звукови ефекти, които създават усещане за поглъщане, характерно за следващо поколение AR и VR изживявания.

Това се случва като се използва акселерометъра и жироскопите в слушалките за проследяване на движението на главата на потребителя, пренасочвайки звуковото поле, за да предостави възхитителен звук във всички сценарии като филми, музика и игри. Spatial Audio на HONOR е първият, който поддържа настройка на разстоянието на екстернализиране на звука, като предоставя на потребителите динамично регулиране на разстоянието на виртуалните звукови източници от 0,15 до 10 метра.

HONOR Talents: Кандидатстването за категория Interactive AR Artwork вече е отворено

Като допълнение към инициативата, HONOR въведе специална категория Interactive AR Artwork като част от своя глобален конкурс за дизайн HONOR Talents. В рамките на категорията състезателите са поканени да създават дигитални AR произведения на изкуството, които творчески трансформират техните квартали, включително цифрови наслагвания за сгради, стени, паркове и други обществени пространства, помагайки общностите да се доближат до културата. Художниците, които се интересуват от конкурса, могат да намерят повече информация тук: https://www.hihonor.com/honor-talents/en/

HONOR представи и инициативата Gateway to the Future, която стартира в Хамбург, Германия с цел да вдъхнови таланти от цял ​​свят да използват силата на технологиите, за да свързват хората с културата в ерата на метавселената. В сътрудничество с ARLOOPA, HONOR предизвика двама известни художници – Юнуене и Тимо Хелгерт – да преосмислят креативно емблематичната сграда Васершлос в Хамбург, обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Видеото на кампанията е достъпно тук: https://youtu.be/7rwwZQw2C4M.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !