Google Pixel 6a може да пристигне по-късно от очакваното

Offnews Последна промяна на 07 март 2022 в 06:46 538 0

Google pixel watch and pixel 6a

Последните слухове за Google Pixel 6a твърдят, че устройствотоможе да пристигне по-късно от очакваното. Причината за това е, че компанията е избрала да отложи пускането му до юли.

Източник на тази информация е известният типстър Джон Просър, който я разкри в YouTube канала на Front Page Tech и потвърди, че Pixel Watch все още е планиран за 26 март. Просър подчерта, че Google винаги променя окончателните дати за обявяване на своите устройства, така че е възможно всичко да се случи.

https://www.youtube.com/watch?v=vzLG0ak8I8A&feature=emb_imp_woyt

За съжаление неговите източници твърдят, че Pixel 6a може да пристигне в края на юли поради недостиг на чипове. Това може да предизвика и отлагането на старта на Pixel Watch, който е редно да дебютира заедно с телефона.

Наскоро двете устройства бяха забелязани в системата за инвентаризация на американски оператор. Компанията обаче е засегната от продължаващият недостиг на чипове.

Подобно нещо се случи с Pixel 5a, който беше обявен едва на 17 август миналата година и пуснат на 26 същия месец. Реално тази година може да ни се наложи да чакаме по-малко за Pixel 6a и придружаващия го смарт часовник на Google.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !