Google Pixel 6 Pro може да има променлива честота на опресняване на дисплея

Offnews Последна промяна на 20 септември 2021 в 06:25 257 0

Google_Pixel_6_6_Pro

Предстоящите Google Pixel 6 и 6 Pro привличат много внимание. Всъщност техният революционен нов дизайн се откроява, но това не е единственото нещо, което прави тези устройства уникални.

Google вече разкри дизайна и някои подробности за предстоящата серия, но не и всичко. Това дава свобода за слуховете и изтичанията, посветени на Pixel 6.

Последната информация от добре известния източник Рос Йънг предполага, че Google Pixel 6 Pro ще разполага с LTPO дисплей. Това означава, че можем да получим променлива честота на опресняване.

Предишните изтичания предполагаха, че новите водещи устройства на Google може да пристигнат през последната седмица на октомври, което означава, че слуховете за тях ще започнат да стават още по-интересни с наближаване на премиерата им. Въпреки разкритията на самата компания, част от подробностите все още се нуждаят от потвърждение.

Според Рос Йънг, Google Pixel 6 Pro ще включва LTPO дисплей и не просто LTPO, а а панел с дисплей E5 OLED, който дебютира със серията iQOO по-рано тази година. Този дисплей получи оценка А+ на теста на DisplayMаte, което допринесе устройството да спечели приза на DisplayMate за най-добър дисплей на смартфон.

Всичко това означава, че дисплеят на Pixel 6 Pro ще бъде невероятен. Слуховете предполагат, че смартфонът ще предлага естествена разделителна способност от 3120 х 1440 пиксела и до 120 Hz честота на опресняване.

Pixel 6 Pro ще разполага и с невероятна камера с 50 мегапикселов основен сензор, който ще се комбинира с 12 мегапикселов ултраширок обектив и 48 мегапикселов телефото, за да осигури прекрасни кадри. Другите функции включват 23W безжично зареждане и странна конфигурация на процесора.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !