Fitbit Charge 5 предлага разширени функционалности

Offnews Последна промяна на 26 август 2021 в 12:11 282 0

Fitbit Charge 5

Fitbit представи новата си фитнес гривна, Charge 5, която включва множество сензори и функционалности. Тя може дори да изготвя ЕКГ и да засича предсърдни мъждене (атриална фибрилация). Тази опция обаче ще бъде достъпна след известно време.

Charge 5 измерва също така температурата на кожата и нивата на стрес. Ако те са високи можете да използвате една от над 200 сесии за успокояване. Очаквано има и сензор за следене на пулса, който включва Heart Rate Variability (HRV) и Resting Heart Rate (RHR). Не липсва и възможност за измерване на нивата на кислород в кръвта.

https://youtu.be/ozWbsAayGEE

Гривната е устойчива на потапяне до дълбочина 50 метра и има GPS (+GLONASS) приемник за точно проследяване. Налични са и предварително зададени упражнения по High-Intensity Interval Training (HIIT).

Charge 5 е с 10% по-тънка спрямо предшественика си и идва с Infinity каишки, които според компанията са по-удобни за тренировка. Екранът е два пъти по-ярък от този в предходния модел. Той е с диагонал 1.04 инча и защитно покритие Gorilla Glass 3. Има още Always-On Display функционалност.

Издръжливостта на батерията е до 7 дни с един заряд без AOD и сензора за SpO2. При използване на GPS издръжливостта е до 5 часа. Зареждането отнема два часа. Charge включва и системата Fitbit Pay.

Fitbit Charge 5 е с цена при предварителна заявка от 180 евро.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !