Ето какво представи Microsoft на своето събитие Surface

Offnews Последна промяна на 23 септември 2021 в 06:31 195 0

duo

По-малко от две седмици преди пускането на Windows 11 Microsoft проведе последното си хардуерно събитие Surface. Компанията представи нови версии на основните си устройства като Surface Pro и Surface Go, както и някои изненади.

Surface Duo 2 e мащабна надстройка на Android устройството с двоен екран Surface Duo. То има изцяло нова система с тройна камера, която включва телеобектив и два широкоъгълни обектива. Друга чудесна нова функция е екранът на пантите на устройството, който показва известия и друга информация. Така Surface Duo 2 с цена от 1499.99 долара се превръща по-скоро в смартфон, отколкото в таблет. Предварителните поръчки вече започнаха, а доставките стартират на 21 октомври.

Surface Pro 8 идва с 13 инчов PixelSense дисплей със 120 Hz честота на опресняване, поддръжка на Thunderbolt 4 и по-бързи вътрешни устройства, благодарение на най-новите процесори от 11-то поколение на Intel. Цената му ще започва от 1100 долара, предварителните поръчки вече започнаха, а продажбите стартират от 5 октомври – денят, в който Windows 11 започва да се разпространява.

Наред със Surface Pro 8 Microsoft обяви и Slim Pen 2. Стилусът с цена 130 долара включва тактилен двигател, за който се твърди, че създава усещане, че поставяте химикалка върху хартия. Друг нова аксесоар е Surface Adaptive Kit, обединяващ колекция от добавки, които улесняват намирането на конкретни ключове, портове и отварянето на вашия лаптоп или стойката му. И накрая компанията представи мишка, изработена от рециклирана океанска пластмаса.

Surface Pro X е нов WiFi модел, който ще ви спести 100 долара от покупката на предишния с начална цена от 999 долара. С преминаването към Windows 11 на устройството идва поддръжка за 64-битова софтуерна емулация. Вече можете да поръчате новия модел, а доставките стартират на 5 октомври.

Surface Go 3 е най-малкият таблет на компанията, който получи незначителна актуализация. Той вече разполага с по-бързи Intel процесори, като базовият модел се предлага с Pentium Gold 6500Y, докато по-скъпите варианти включват процесори Core i3 от 10-то поколение. Microsoft твърди, че последният чип е с 60% по-бърз от Core m3, който преди това задвижваше Go 2. Цялото семейство Surface Go 3 вече е достъпно за поръчки, а цената на базовия модел започва от 400 долара. Подобно на останалите устройства, продажбите му ще започнат на 5 октомври.

Surface Laptop Studio е преносим компютър, който заема дизайнерски подсказки от всичко в едно Surface Studio на компанията. Включената панта ви позволява да издърпате дисплея над клавиатурата, за да направите рисуването по-потапящо. Microsoft твърди, че Surface Studio е най-мощният преносим компютър до сега. Той разполага с процесори H35 на Intel от 11-то поколение и графики на Intel Xe. Можете да го конфигурирате с NVIDIA RTX 3050 Ti GPU. Лаптопът също е достъпен за поръчки, цената му започва от 1600 долара и ще се доставя от 5 октомври.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !