eMAG Black Friday 2023 впечатлява с атрактивни предложения

В кампанията ни очакват над 10 000 000 броя продукти на склад, сред които над 200 000 бр. смартфона и джаджи (смарт технологии, таблети), над 150 000 бр. телевизори, Hi-Fi аудио и фото, над 300 000 бр. лаптопи и ИТ продукти

Offnews Последна промяна на 16 ноември 2023 в 21:31 698 0

eMAG Black Friday
eMAG Black Friday

Black Friday е събитие, с което повечето българи са запознати доста добре. Нещо повече – дори го очакват и планират покупките си за предстоящите празници спрямо него. Тази година средният бюджет, планиран за кампанията, се е увеличил с над 100 лв. спрямо миналата година, достигайки 613 лв. Сред най-желаните категории са дрехи и обувки, козметика, малки домакински уреди, спортни стоки, продукти за дома и декора, както и играчки, мобилни телефони, климатици, стоки за домакинството и телевизори. Онлайн каналът остава предпочитан от повечето хора за Black Friday покупки, особено сред жителите на София, големите градове и Югозападния регион.*

Естествено, eMAG няма как да остане равнодушен към всеобщата еуфория и за 11-та поредна година организира своя Black Friday в България. Компанията е направила сериозни инвестиции на групово ниво в складова база и логистика, за да обезпечи едно от наистина големите шопинг събития в региона. С обновените технологии се гарантират надеждни доставки на всички продукти, като „складът на бъдещето” – близо до Букурещ, в Джойта, Румъния – е готов да поеме доставки за българския eMAG Black Friday с увеличен капацитет да обработи 20% повече поръчки тази година в сравнение с 2022 г. В същото време инвестициите в технологии за складова обработка позволяват да се намали количеството на опаковките с 10%.

Традиционно eMAG прави т.нар. blackout (затъмнение) на сайта си, преди да посрещне натоварения трафик от желаещи да се сдобият със стоки на атрактивни цени. Сайтът става активен рано сутринта, след 7 ч. на eMAG Black Friday – 17 ноември тази година, а потребителите могат да разберат веднага щом кампанията започне, като инсталират мобилното приложение на eMAG и активират известията.

Бройките на селектираните за кампанията оферти са ограничени и се изчерпват бързо поради големия интерес. Миналата година например само за 1 минута в началото са били поръчани 2 282 броя продукта.

За да се възползвате в максимална степен от eMAG Black Friday, можете да изпълните няколко препоръчителни стъпки, събрани в един символичен „наръчник”. На първо място, инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, за да разберете кога започва Black Friday 2023. Запазете предварително любимото си място за доставка, за да можете удобно да вземете поръчките си. Съхранете и картови детайли в акаунта си, за да правите поръчки удобно. Последно, но не по значение, е да сте подготвени предварително със списък от любими продукти, за да не се налага тепърва да ги търсите.

Потребителите ще могат да изберат доставка на техните поръчки до над 1 000 куриерски офиси, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, да вземат поръчките си от един от трите шоурума на eMAG у нас, или те да им бъдат доставени с куриер до избран адрес. Целта е всички Black Friday поръчки да бъдат доставени до 2 декември.


Ако нямате конкретни идеи, предлагаме следните продукти, включени в кампанията, от които да се вдъхновите.

Смарт телевизор Samsung LED 43BU8072, 43" (108 см), 4K Ultra HD, Ultra Slim, клас G

Умното устройство е идеално допълнение за всеки дом и впечатлява с кристален цвят и допълнително UHD ниво с усъвършенствана фосфорна технология. Тънкият профил на телевизора прилепва плътно към стената, а благодарение на интелигентния център потребителите са в състояние да контролират съдържанието прецизно и до най-финия детайл.

В рамките на кампанията ще има 300 бройки на Black Friday оферта.


Конзола PlayStation 5 C-Chassis + Игра Call of Duty: Modern Warfare II PS5

Конзолата PS5 представя възможност за гейминг, който впечатлява с реализъм, графика от ново поколение и афинитет към детайла. Характеристики като тактилна обратна връзка, адаптивни тригери и 3D звукова технология правят устройството предпочитан избор за любителите на първокласните усещания.

В рамките на кампанията ще има 770 бройки на Black Friday оферта.


Лаптоп ASUS VivoBook Go 15 E1504FA, AMD Ryzen™ 3 7320U, 15.6", Full HD, RAM 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon™ Graphics, No OS, mixed black

Моделът на ASUS е перфектна комбинация от продуктивност и ентъртейнмънт, която пасва отлично на универсалните нужди на съвременния човек. Със сертифицирана грижа за очите, бърз процесор и огромно пространство за съхранение, лаптопът е комплексно решение за динамичното ни ежедневие. Параметри като ASUS SonicMaster и DTS аудио обработка правят устройството привлекателно и за любителите на звуковото съвършенство.

В рамките на кампанията ще има 100 бройки на Black Friday оферта.


Видеорегистратор Xiaomi 70mai Dash Cam Lite

Компактният и функционален видеорегистратор е отлична автомобилна камера, притежаваща полезни функции като широк динамичен обхват, подобрен нощен образ, вграден сензор за гравитация и ъгъл на снимане от 130 градуса. След като бъде настроен в режим на паркиране, при спиране на двигателя устройството ще влезе в автоматичен режим на хибернация, като при най-малката вибрация на колата ще започне да заснема случващото се.

В рамките на кампанията ще има 100 бройки на Black Friday оферта.


eBook четец Amazon Kindle Paperwhite 2021, 16 GB, 6.8", bluetooth, Wi-Fi, USB C, черен

Четецът е създаден, за да направи щастливи всички книголюбители, търсещи бюджетно, функционално и класическо решение. Благодарение на дисплея без отблясъци у читателя остава усещане за истинска хартия дори при ярка слънчева светлина. С IPX8 се подсигурява необходимото равнище на водоустойчивост дори по време на почивка край море, басейн или река. Перфектен и за възпроизвеждане на аудиокниги.

В рамките на кампанията ще има 100 бройки на Black Friday оферта.


Електрическа тротинетка KUGOO Kirin S1 Pro, максимална скорост 30 км/ч, автономия 30 км, мотор 350W, батерия 36V 7.5Ah, гуми 8", черна

Свободата на движение е гарантирана с електрическата тротинетка, която позволява комфортно и бързо придвижване в натоварените градски разстояния. Мощният безчетков 350 W двигател, който осигурява максимални скорости до 30 км/ч, е въплъщение на иновацията, което ще закара потребителя безопасно и сигурно до всяка точка. Двойната спирачка – електрическа и механична, е още една функционалност, която гарантира оптимален контрол.

В рамките на кампанията ще има 60 бройки на Black Friday оферта.


Инверторен климатик Tesla TT34TP21-1232IAW, 12000 BTU, WiFi, R32, бял

Tesla климатикът е скритото оръжие за перфектното посрещане на зимните месеци. Интелигентните и интуитивни функции са предпоставка за поддържане на оптимална стайна температура. С опцията за самодиагностика пък се гарантира навременното и безпроблемно отстраняване на всяка потенциална неизправност. Дисплеят на устройството е умело скрит в панела, формирайки семпъл и елегантен дизайн.

В рамките на кампанията ще има 200 бройки на Black Friday оферта.

*Проучване на Kantar Румъния, поръчано от eMAG и проведено чрез лични интервюта и попълване на въпросник на таблет между 16 и 26 октомври 2023 г. сред национално представителна градска извадка от 1 025 респонденти на възраст между 18 и 55 години.Проучването в България е част от регионално проучване, проведено също в Румъния и Унгария.

**При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 17.11.2023 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на количествата, специално определени за кампанията.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !