Bose с нови безжични спортни слушалки - Sport Open Earbuds

Offnews Последна промяна на 06 януари 2021 в 11:29 7317 0

Bose_Sport_Open_Earbuds

Bose е сред най-популярните производители на слушалки, а сега компанията представи и най-новите си изцяло безжични Sport Open Earbuds. Моделът, който е от тип за поставяне в ушната мида има и допълнителна кука, която помага за стабилното захващане и предотвратява падането по време на тренировка.

Решението позволява и постигането на висококачествен звук като не се ограничава пропускането на външните шумове. Това разбира се е в противовес на популярната напоследък технология за активно шумопотискане.

Bose нарича това решение OpenAudio технология, като се постига директно пренасяне на звуците с минимално изтичане, като същевременно ушите остават непокрити. Решението е подобно на това при очилата Bose Frames, които бяха представени преди няколко години.

Те включваха вградени в рамката говорители, които предаваха звука към ушите. Сега концепцията е подобна, но под формата на изцяло безжични слушалки.

Всяка от слушалките Sport Open Earbuds е с тегло 14 грама и размери 48 х 55 милиметра. Сред функционалностите са ограничаване на шума от вятър и други източници по време на разговори.

Моделът използва Bluetooth 5.1 технология за свързване към смартфон или друг източник на сигнал. Наличен е и многофункционален бутон за управление на музикалния плейбек, приемане на обаждания и активиране на виртуалния асистент.

Издръжливостта на батериите е до 8 часа с един заряд, а конструкцията им е с IPX4

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !