Bose представи слушалките QC 45 с нов режим на прозрачност в стил Apple

Offnews Последна промяна на 02 септември 2021 в 06:36 2891 0

bose-qc45

Bose най-сетне представи официално дългоочакваната актуализация на слушалките QuietComfort 35. Новите слушалки QuietComfort 45 са с познат дизайн, с подобрения в режимите за премахване на шума и прозрачността, които да съперничат на AirPods Max и други предложения от висок клас.

Bose твърди, че QC 45 разполагат със “само две настройки”, като и двете се захранват от нова активна система за премахване на шума и нов патентован цифров чип. Новият режим “Aware” е доста подобен на популярната функция Trancparency на Apple и подобрява звука на средата около вас.

Bose обяснява:

В тих режим микрофоните вътре и извън слушалките се комбинират с патентован цифров чип, за да усещат, измерват и реагират на по-нежелани звуци в средните честоти – тези, които обикновено се срещат в пътнически влакове, натоварени офиси и кафенета.

Известният сега “Woosh”, свързан с технологията за премахване на шума на Bose, се случва за части от милисекундата, за да се настрои изцяло или да се насладите на музика, подкасти или филми с реалистична яснота и детайли без разсейване.

В Aware Mode слушалките QC 45 преминават към пълна прозрачност, където всичко се чува отново също толкова естествено, ясно и бързо, без да ги сваляте.

Що се отнася до дизайна, слушалките QC 45 изглеждат почти идентично на придшествениците си QC 35, като забележителното изключение е USB-C пърт, който замества напълно стария micro-USB порт за зареждане. Можете да получите до 24 часа време за слушане с едно зареждане.

Бързото зареждане добавя три часа живот на батерията само за 15 минути. Слушалките тежат 238 грама, което е доста по-малко, в сравнение с 386 грама на AirPods Max.

Bose все още разчита на физически контроли за неща като силата на звука, взаимодействието с гласов асистент и превключване между тих режим и Aware mode. В лявата чашка за ухо има един бутон за первключване на режими, докато дясната разполага с бутони за силата на звука, за захранване и плъзгач за сдвояване на Bluetooth.

Слушалките QuietComfort 45 ще са достъпни за поръчки от 23 септември в черно и светлосиво. Цената им 329.95 долара.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !