ASUS ROG Phone 5 може да има втори дисплей на гърба

Offnews Последна промяна на 20 януари 2021 в 07:35 6642 0

ROG-Phone-5-invite-329x517

Въпреки, че все още са нишови устройства, геймърските смартфони разполагат с едни от най-интригуващите хардуер и дизайн на пазара. С наближаването на премиерата на следващия модел на ASUS, чието предполагаемо име е ROG Phone 5, изтичанията за него се увеличават лавинообразно. Сега той се появи в клип в китайската социална мрежа Weibo и наистина изглежда най-любопитният модел на тайванската компания до сега:

https://www.youtube.com/watch?v=VUhpq0nMKt4

Видеото разкрива вторичен дисплей на гърба на телефона, който ще замени RGB логото, с което разполагат предшествениците му. Малкият дисплей може да бъде конфигуриран да показва персонализирани съобщения и анимации, но по всяка вероятност ще обслужва известия от игри и обаждания, когато устройството е поставено с главния дисплей надолу.

В клипа се вижда за секунда и основният екран, който има симетрични рамки, подобно на този на ROG Phone 3, въпреки че сега те изглеждат малко по-тънки.

Що се отнася до техническите характеристики, очаква се предстоящият POG Phone 5 да пристигне с дисплей със скорост на опресняване от 144 Hz, чипсет Snapdragon 888 и 6000 mAh батерия с поддръжка на 65W зареждане.

Ако съдим по рекламата, съзвездието Овен в нея е свързано с периода между 21 март и 19 април, което означава, че премиерата на ROG Phone 5 може да се състои в този интервал, но повече подробности може би ще научим в следващите дни и седмици.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !