Apple обяви датата на следващото си събитие – 18 октомври

Offnews Последна промяна на 13 октомври 2021 в 06:55 482 0

Apple окончателно и официално потвърди, че дългоочакваното октомврийско събитие “Unleashed” ще се проведе в понеделник, 18 октомври. То ще се излъчва на живо от Apple Park от 20 часа българско време, а слогънът “Unleashed” намеква, че ще видим мощно устройство или устройства.

Какво очакваме да представи компанията на 18 октомври? Това е второто есенно събитие на Apple и се очаква гигантът да представи новите 14 и 16 инчови MacBook Pro.

Лаптопите ще се задвижват от обновения M1X Apple Silicon, ще имат нови портове, дисплей и дизайнн. Освен това се очаква компанията да посочи датата на пускане на macOS Monterey.

Операционната система беше представена по време на WWDC 2021, но се очаква да стане достъпна официално малко след събитието, или да получи точна дата, на която потребителите ще могат да я инсталират.

По време на събитието ще видим и нов Mac mini. Устройството най-вероятно ще работи с чипсета M1X, но ще има същите портове и функции като предишното поколение. Подобрения може да има в охлаждащия вентилатор, но това все още са само слухове.

Очаква се по време на това събитие да дебютират и AirPods 3, новите безжични слушалки на Apple, които не видяхме миналия месец, заедно с iPhone 13 и Apple Watch Series 7. Те ще са с дизайн, подобен на този на AirPods Pro, но няма да предлагат функции от висок клас като активно шумоподтискане и Transparency mode.

За съжаление Apple упорито пази в тайна бъдещите си устройства, така че всичко, което очакваме компанията да представи след няколко дни е само плод на слухове и спекулации.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !