Apple може да се забави с въвеждането на mini-LED технологията в 11 инчовия iPad Pro

Offnews Последна промяна на 17 март 2022 в 07:01 497 0

Apple 12.9-inch iPad Pro Featured Image

Изглежда Apple може да се забави с въвеждането на mini-LED технологията в по-малкия модел iPad Pro в своята гама. Надежден източник твърди, че компанията няма да използва тези панели в 11 инчовия iPad Pro и обмисля да отложи и mini-LED Studio Display.

Според известният анализатор Минг-Чи Куо, Apple се нуждае от още време, за да достави нови продукти с mini-LED дисплеи. Първата публикация по въпроса излезе преди седмица и в нея анализаторът твърдеше, че продукти с тази технология няма да се появят тази година, поради опасения от големите разходи.

Сега Куо отново се включи в Twitter, с потвърждение на тезата си, че Apple може би няма да представи нови mini-LED продукти до края на 2022 година. По-късно той разкри, че единственото такова устройство, планирано за текущата година е новата итерация на 12.9 инчовия iPad Pro.

Това означава, че анализаторът не вярва, че Apple ще пусне други продукти с mini-LED дисплеи. В тази категория влиза и 11 инчовия iPad Pro.

Известно е, че Минг-Чи Куо има отлична репутация, що се отнася до необявени продукти на Apple. Въпреки това обаче, няма как да знаем дали прогнозата му е вярна.

Наскоро друг надежден източник (Рос Йънг) обяви, че Apple може да пусне нова, по-достъпна версия на Studio Display с mini-LED дисплей. Говори се, че този 27 инчов mini-LED дисплей ще бъде пуснат в продажба през юни и може да пристигне с 5К резолюция, ProMotion и до 120Hz честота на опресняване. Все пак до юни остават още три месеца, а тогава ще разберем чия прогноза е била вярна.

Виж още за:
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !