Alcotester затвърждава позициите си с точните измервания

Иновативните решения целят да направят живота по-интелигентен и устойчив

OFFNews.bg Последна промяна на 14 септември 2022 в 07:45 1096 0

Дрегер

Снимка Alcotester

Дрегер

Иновациите предизвикват голям интерес у потребителите в последните години. Това провокира редица компании да увеличават производството на все по-нови технологични продукти, което води и до по-голяма конкуренция на пазара. Всяка една компания залага на дизайн, различни опции, системи за управление и достъпност до продукта като на първо място е качеството, което да ги изкара на челни позиции в класациите на предпочитани фирми на пазара.

Като такава, компанията Alcotester гарантират качествени и точни измервания, стабилни резултати, при използването на уредите, дори при по-голямо натоварване, с което затвърждава лидерските си позиции. Като директен вносител на качествени дрегери, стандартът на качество отговаря на най-високите изисквания. Продуктовата гама се състои от дрегери за алкохол, тестове за наркотици, газ детектори, тестове за Ковид-19 и други.

Дрегер за алкохол е уред, измерващ алкохол чрез издишване на въздух. Прецизно измерва нивото на концентрация на алкохола в кръвта на човек. Начинът на измерване е взимане на проба издишан въздух като се подава в специален сензор, отчитащ алкохолната концентрацията и след това се изчислява концентрацията на алкохола в кръвта. Видовете дрегери са: персонални дрегери – за шофьори преди да седнат зад волана, за контрол от служители, които се проверяват от работодателя, у дома, за проверка на близък, който има проблем с алкохола и при други налагащи, използването на такъв уред, ситуации; професионални дрегери - отличават се с по-голяма точност и функционалност при измерване. Предназначени са за проверка на трезвеност на служители и работници, на шофьори или на хора, изискващи проверка. Професионалните дрегери също се използват и за пациенти за точно установяваща алкохолната интоксикация; дрегер-имобилайзери - са насочени към блокиращи запалването на двигателя системи. Преди стартиране на двигателя, шофьорът дава проба и ако концентрацията на алкохол е под определения безопасен праг, дрегерът отблокира системите.

В сайта Alcotester.bg ще намерите дрегер за алкохол на изключително популярни и вече доказали се марки като: Dingo, Dräger, Alcoscan, Alcogran, Alcofind, ACS, Envitec, Tigon и други. Важно е да се знае, че професионалните дрегери за алкохол преминават през задължителна редовна техническа проверка и калибриране на точността. Периодичността на проверката зависи от модела, от натоварването и от законодателните наредби. Обикновено проверка се прави на всеки 6 или 12 месеца.

Като освен вносител на дрегер за алкохол, Alcotester.bg разполага и с опит в използването на наркотестери, определящи количеството на опиатни и наркотични субстанции като засичат употребата на: хероин, морфин, амфетамин, кокаин, кодеин, маково семе, метадон, екстази и други.

В онлайн магазина Alcotester.bg ще откриете всички видове газ-анализатори и детектори – мобилни, стационарни, едноканални и многоканални, които служат за предупреждение при достигане на опасни концентрации на токсични и взривоопасни газове. Също така на разположение са и различни видове тестове за КОВИД: назофаренгиални, слюнчени, комбинирани тестове, показващи КОВИД, грип А или грип Б и тестове за антитела.

От Alcotester.bg съдействат на клиентите в детайлно консултиране и обслужване. Залагащи на големия си опит в тази сфера, компанията предлага и одит на ПВТР, процедури и протоколи за проверка на алкохол и наркотици, също така спомага и при въвеждането на такива, ако клиентът все още не разполага с такива. Предлага се и необходимата калибрация на професионални модели дрегери, както и всички необходими аксесоари и резервни части, нужни за тях. Alcotester.bg, като утвърдена компания и лидер на пазара, предлага различни решения и разнообразна гама продукти за детекция на алкохол, наркотици и опасни газове като разчитат на опита на екип от висококвалифицирани специалисти, за да се гарантира точни и професионални измервания, бързи и стабилни резултати.

Съвременните разработки и научно-техническия прогрес са насочени към създаването на продукти, които да бъдат в помощ на всеки потребител, чието желание е да излезе от потъващата рамка на старото поколение. Иновативните технологични решения целят да направят живота по-интелигентен и устойчив, като това ще доведе и до приемственост и изграждане на нови връзки във всички сфери.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !