Tinder добавя опция за виртуални срещи на сляпо

Offnews Последна промяна на 11 февруари 2022 в 10:51 2053 0

Tinder въвежда нова опция за виртуални срещи на сляпо, която „пасва“ хора преди да им даде възможност да видят профилите на другия. Така събраните двойки ще могат да разглеждат снимките и детайлите си само ако решат това след чат.

Членовете отговарят на поредица от ситуации/въпроси и след това биват събирани с други хора със сходни отговори. След това ще има времеви чат, без детайли за другия човек, освен техните отговори на въпроси с няколко възможни отговора.

След изтичане на времето те решават дали се харесват и ако случаят е такъв, могат да видят детайлите си. По данни на Tinder, членовете, които използва тази функционалност в тестовете са имали 40% повече съвпадения спрямо използването на част при видими профили.

Резултатите показват желание за взаимодействие с някой, който иначе бихте пропуснали заради снимка или детайл от профила. От платформата споделят, че въпреки пандемията услугата е популярна сред младите потребители.

Тези родени от края на 90-те до началото на миналото десетилетие са изпратили с 20% повече съобщения през февруари 2021 г. спрямо 2020 г. Освен това разговорите им са с 32% по-продължителни.

Опцията за срещи на сляпо е в секцията Explore, като е налична първоначално в САЩ. През идните седмици тя ще е достъпна и в международен план.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !