Северна Корея показа странна екшън реклама на своята нова ракета с ядрена бойна глава

Offnews Последна промяна на 26 март 2022 в 10:41 427 0

korea

Телевизията на Северна Корея показа видео за новата междуконтинентална балистична ракета, която може да носи ядрен заряд. Но место да се концентрират върху ракетата Hwasong-17, главното действащо лице в това доста странно видео е лидерът на страната Ким Чен Ун.

Клипът представя Ким като екшън герой от 80-те години на миналия век - черно кожено яке и черни слънчеви очила. Значителна част от този клип е заснет в режим забавен кадър - Ким излиза пред ракетата, Ким сочи към някакви неща в различни направления, Ким гледа часовника си.

https://youtu.be/iTUz5UD_J5E

На заден фон се чува специфична екшън музика до момента, когато Ким сваля очилата си и гледа право в камерата. След неговото кимване главата на ракетата се показва от шахтата. Това все пак би могло да се сметне за нещо хумористично, но фактът, че става дума за ракета, която може буквално да унищожи милиони хора, разваля впечатлението.

Първите изпитания на новата междуконтинентална балистична ракета бяха направени този четвъртък, като тя първоначално бе показана по време на военния парад през месец октомври 2020 година.

Според циркулиращата неофициална информация, тази ракета не е оборудвана само с една бойна ядрена глава, а с цял клъстър, като дори малка част от него е достатъчна да нанесе чудовищни щети и да потопи света в един глобален конфликт.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !