Първата по рода си у нас конференция “В света на криптовалутите” събира българската крипто общност

Offnews Последна промяна на 10 февруари 2022 в 19:52 622 0

audience

Българската крипто  общност ще се събере на първата по рода си у нас конференция “В света на криптовалутите”. Тя ще се състои на 12 март в София (Форум Джон Атанасов, Тех Парк). Събитието е подходящо както за хора, тепърва навлизащи в тази динамична технологична област, които ще имат възможност да научат много от лекционната част, така и за опитни специалисти по криптовалути и блокчейн, които ще могат да се възползват от ексклузивен нетуъркинг с останалите участници и лектори .

Лектори в конференцията ще бъдат крипто инвеститорите Пламен Андонов (Crypto Revolution) и Иван Иванов (BG Crypto Network), финансовият анализатор Божидар Балевски (Клубът на инвеститора), мениджърите Георги Манолов (Nexo) и Владислав Драмалиев (фондация “Битхоуп”), консултантът Николай Делчев (Инфинити Кепитал) и още много експерти по темата.

В рамките на събитието ще бъдат представени лекции, посветени на актуални теми от света на криптовалутите. Сред тях са:  “Десет причини защо Биткойн трябва да успее”, “Биткойн в контекста на (над)националната сигурност”, “ Yield Farming – как да правим пасивен доход върху крипто портфолиото ни”. и др. Ще бъдат дискутирани теми, свързани с децентрализираните финанси и техният потенциал да изместят традиционните банки, как се копае биткойн и защо е дигитално злато, какво представлява биткойн и как да правим мигновени, почти безплатни презгранични транзакции с Биткойн.

Участниците в конференцията ще имат възможност да се снимат с професионална техника. Очакват ги много изненади, томболи и награди на място.

Събитието се организира от Пламен Андонов и CryptoRevolution.bg. Повече информация има тук.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !