High End 2024 отново събра най-иновативните аудио технологии в Мюнхен

Александър Александров Последна промяна на 09 май 2024 в 16:12 512 0

High End 2024 отново събра най-иновативните аудио технологии в Мюнхен

Снимка High End

High End 2024 отново събра най-иновативните аудио технологии в Мюнхен

Най-голямото Hi-Fi изложение в Европа - High End Expo започна днес в Мюнхен. Над 1000 марки от цял свят участват в събитието, което по традиция представя най-иновативните аудио технологии. Тази година изложението беше открито със специална пресконференция на 9 май и ще продължи до 12 май.

Вече четири десетилетия High End събира производители, търговци и потребители на висококачествена потребителска електроника. През четирите дни на събитието стотици изложители от над 40 различни държави ще представят последните си иновации в залите на MOC Event Center.

В допълнение към премиерите на иновативни продукти, организаторите са подготвили разнообразна развлекателна програма. Сред тях e нов формат за беседи и лекции в Атриум 2, в рамките на който експерти от бранша, производители и ентусиасти ще изкажат мнението си за бъдещето на аудиоиндустрията.

Събитията в програмата на международното аудиоизложение се допълват от лекции на известни експерти, както и от няколко увлекателни панелни дискусии с водещи експерти от бранша. Аудиторията ще получи изчерпателни знания по актуални теми като: изисквания и оценка на интелигентните усилватели в съвременните аудиосистеми; кои са последните разработки в областта на вградените технологии и други.

Докато технологиите се развиват с все по-бързи темпове, начинът, по който слушаме музика, се промени драстично през последните години. Това поражда редица въпроси.

Колко важни ще бъдат hi-fi технологиите и висококачественото възпроизвеждане на музика след десетилетие? Какви изисквания имат потребителите по отношение на технологиите и външния вид и как те влияят на аудиоиндустрията? Ще има ли в бъдеще ново поколение почитатели на Hi-Fi? Ще се превърне ли "невидимият звук" в стандарт, а телевизорът - в универсален медиен панел?

На тези и други въпроси ще отговарят известни експерти от бранша, които ще представят визиите си развитието на аудио технологиите.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !