HBO Max идва в Европа през октомври

Offnews Последна промяна на 08 септември 2021 в 12:27 295 0

210907_BG_HBOMax_HeroKA_Headline_V

HBO Max ще направи европейския си дебют на 26 октомври. На тази дата стрийминг услугата ще бъде достъпа в Швеция, Дания, Норвегия, Финландия, Испания и Андора. След това догодина тя ще бъде достъпна в още 14 държави, включително и в България.

Списъкът със страните кореспондира на тези, в които оперира HBO Europe. Преди време от компанията обявиха намеренията си да преминат изцяло към HBO Max в рамките на настоящата година. Плановете обаче изглежда се забавят.

https://youtu.be/TBBgU_Fnbnc

Интересно е, че от списъците липсват най-големите пазари като Обединеното Кралство, Италия, Франция и Германия. Традиционно HBO не предлага самостоятелни услуги в тези страни.

Вместо това там се разчита на местни оператори. Догодина обаче се предвижда разширяването и към други пазари. HBO Max стартира в САЩ през май миналата година. През юни услугата достигна до 39 нови пазара в Южна Америка и Карибите.

Засега няма данни какви ще са таксите за стрийминг платформата в Европа, но очакваме тази информация да се появи с наближаване на старта ѝ.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !