Gledam.bg - нова стрийминг платформа за български филми

Offnews Последна промяна на 23 декември 2020 в 20:36 4682 0

Gledam bg

Gledam.bg е първата по рода си българска стрийминг платформа от типа на Netflix и Amazon Prime. За разлика от тях обаче в нея ще се излъчват български продукции.

Проектът е създаден от Николай Стоичков и Полина Атанасова - предприемачи с дългогодишен опит в българската стартъп екосистема, както и в развлекателния сектор, Александър Алексиев и Александър Каролев.

"Бяха нужни пет години до този момент, в който мечтата ми за платформа тип Netflix за българско кино да се реализира. Благодаря на всичките ми близки хора за подкрепата!" - написа по този повод Николай Стоичков в своя Facebook профил.

Gledam.bg обединява богата колекция от български филми, а екипът зад проекта обещава всяка седмица на сайта да има нови заглавия. Той е достъпен през всички най-популярни типове устройства и с различни планове - месечен абонамент, вариант под наем за 48 часа, а има и петдневен безплатен период. Абонаментът е на стойност 7.99 лв. месечно.

Освен разнообразни типове филми, в Gledam.bg има също театрални постановки. Не са пропуснати и детските филми, както и старото българско кино. Сайтът е достъпен след лесна и бърза регистрация.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !