Disney+ излъчи на живо номинациите за Оскар

Offnews Последна промяна на 09 февруари 2022 в 10:39 588 0

Disney-1024x683

Disney+ излъчи на живо тазгодишната церемония по обявяване на номинациите за наградите Оскар. По този начин тя тества възможностите за включване на повече директни предавания в платформата.

"Направихме тест за възможности за предаване на живо на Disney+ в САЩ с номинациите за Оскар. Доволни сме от резултатите и ще продължим тестовете от този тип като част от нашия постоянен и интеративен подход за предоставяне на най-доброто изживяване за потребителите" - посочи говорител на компанията.

Номинациите бяха излъчени на множество платформи, включително Hulu, Good Morning America, ABC News Live и уебсайта на Оскарите. Като се има предвид, че Disney+ не беше единствената възможност за любителите на наградите да гледат номинациите, това беше умен начин за тестване на капацитета на платформата за предаване на живо, без да натоварва твърде много инфраструктурата.

Припомняме, че Disney притежава ABC - мрежата, която излъчва церемонията по връчването на наградите на Оскар всяка година. Disney+ предлага някои опции за предаване на живо в други страни, включително спортове в Индия и WWE събития в Индонезия.

Disney има и други платформи за предаване на живо в САЩ, включително Hulu, + Live TV и ESPN+. Така че, не е невъзможно да си представим как Disney+ предава спортове, церемонията по връчването на Оскарите или други събития на живо в бъдеще. Това можде да ѝ помогне да се открои сред конкурентите си.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !