Disney+ идва в България

Offnews Последна промяна на 27 януари 2022 в 11:33 614 0

Disney plus

Disney+ ще бъде достъпна и у нас скоро. Това стана ясно, след като The Walt Disney Company потвърди, че България е една от 42-те държави, в които планира да отключи стрийминг платформата си през лятото на 2022 година.

Припомняме, че платформата стартира в САЩ от ноември 2019 година като отговор на успеха на Netflix в областта на стрийминга. За тези три години абонатите на Disney+ станаха милиони, а услугата започна да се разпространява на все повече територии.

И макар че все още няма официална дата и не знаем колко ще струва услугата у нас, новината определено е добра за феновете на филмите. Disney+ е мястото, в което могат да се гледат сериали като "The Mandalorian" на Джон Фавро, "Loki" с Том Хидълстън, "WandaVision" с Елизабет Олсън и Пол Бетани, както и новият "Moon Knight" с Оскар Айзък, който ще излезе в края на март.

В нея се намират всички филми и сериали, които са част от интелектуалната собственост на The Walt Disney Company и студиото 21st Century Fox - от най-известните анимации на Дисни, през филмите на Pixar, комиксовите блокбъстъри на Marvel, всички продукции от вселената на Star Wars и др. В каталога им има и филми като "Сам вкъщи", "Карибски пирати" и множество други детски филми и сериали.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !