Австралийската биткойн борса предлага криптовалутна карта тип Mastercard

Offnews Последна промяна на 04 август 2021 в 16:45 234 0

CoinJar Card is here! Spend your crypto like cash

Най-голямата борса за цифровият активи в Австралия CoinJar официално представи криптовалутна разплащателна банкова карта. Компанията заяви, че това е първият в страната подобен продукт, който се поддържа от международната платежна система Mastercard.

В своето изявление пред медиите компанията сподели, че банковата карта CoinJar Card дава възможност на нейните притежатели да пазаруват с помощта на криптовалута във всички магазини, които работят с популярната платежна система Mastercard. Тези магазини и банки са наистина много и наброяват стотици хиляди в целия свят. И още, притежателите на CoinJar Card могат да теглят обикновени фиатни пари от банкоматите, като се взема предвид валутния курс на съответната криптовалута към деня на тегленето. При извършването на подобни транзакции, цифровите активи автоматично се конвертират в австралийски долари.

Новата банкова карта е достъпна в обикновен физически вид, но се предлага и виртуална CoinJar Card, за която е осъществена автоматичната интеграция с Google и Apple Pay.

Криптовалутата банкова карта CoinJar Card поддържа до 30 цифрови актива, при конвертирането на които се взима 1% комисионна. Тази комисионна се връща на потребителите във вид на кешбек при пазаруването, като при този случай се натрупват точки, които могат да се използват за заплащане на различните услуги на борсата или за покупки в CoinJar Rewards Store.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !