SUSE придоби Rancher Labs

Offnews Последна промяна на 02 декември 2020 в 12:14 5526 0

SUSE

Разработчикът на решения с отворен код SUSE придоби Rancher Labs, лидер на пазара за управление на Kubernetes. Заедно двете организации, в партньорство с широката общност за решения с отворен код, могат да предоставят много по-широко иновативно портфолио от решения за бизнеса. Най-важната ценност, която ги обединява, обаче е споделеният ангажимент към отворения код.

“Нашите клиенти ни показаха, че имат потребност от мощни технологии, които са както иновативни, така и надеждни, за да ускорят своята бизнес трансформация“ - заяви Мелиса Ди Донато, главен изпълнителен директор на SUSE - „Ние винаги сме предоставяли иновативни решения, водени от потребностите на бизнеса. Днес със сделката по придобиването на Rancher, ние отново правим история. С нашия стабилен и фокусиран подход към създаване на софтуер с отворен код, нашите клиенти могат да бъдат уверени в надеждността и несравнимата ни гъвкавост във всяка една област – от центрове за данни, до облака, периферията и извън това.“

SUSE има над 28-годишна история в създаването на решения с отворен код. Компанията е двигател на едни от най-важните приложения и системи, вградени в множество медицински устройства и автомобили в цял свят.

Rancher от своя страна наскоро бе обявена за лидер в доклада за третото тримесечие на Forrester, който оценява най-добрите продукти на пазарите - The Forrester Wave: Multicloud Container Development Platforms, Q3 2020. Компанията създава софтуер с отворен код, който дава възможност на организациите да внедряват и управляват Kubernetes мащабно във всеки вид инфраструктура – в центрове за данни, в облака, в локални филиали и в edge computing средата.

Ангажиментът на Rancher към общността за решения с отворен код се затвърждава и от поддръжката на Kubernetes и операционни системи. Без да бъдат обвързвани с конкретен доставчик или лимитирани къде да се осъществяват операциите, компаниите могат гъвкаво и безпроблемно да внедряват иновации във всяка област на своя бизнес – от периферията до облака. Заедно, двете компании ще разработват решения, които отговарят на комплексната реалност в бизнеса с фокус върху иновации в edge computing.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !