Instagram може да се сдобие с една желана функционалност

Offnews Последна промяна на 15 май 2021 в 16:17 5590 0

Instagram

Instagram изглежда се готви да добави една от най-изискваните от потребителите функционалност. Става дума за възможността за публикуване на съдържание от десктоп браузер.

Новата функционалност е в процес на вътрешни тестове и най-вероятно се разработва активно от компанията. Междувременно се появиха няколко изображения, които са доказателство за подготовката ѝ.

Разбира се за повечето потребители досегашното ограничение няма особено значение, то засяга тези акаунти, които използват платформата за работа. В момента е възможно публикуването през приложение или чрез доста труден заобиколен подход, зареждайки мобилния сайт през браузер.

https://twitter.com/alex193a/status/1393240994125160448

Това изглежда обаче ще се промени скоро. Доказателства за това са открити от италианския разработчик @alex193a. Той успява да изкара и няколко изображения, които показват как ще функционира новата функционалност.

Разбира се данните все още са неофициални и може да има промени. Качването ще става с бутон под формата на плюс, който ни е познат и от мобилното приложение. Ще се поддържа и drag-and-drop, а след това се отваря редактор.

Сред възможностите в него ще са кроп и прилагане на филтри. Ще можете да добавите текст, местоположение и да тагвате хора. Според лийкъра, който споделя информацията, новата функционалност е в разработка, но все още не се знае кога може да я видим.

Все пак трябва да отбележим, че понякога функционалностите, които са в разработка, така и не биват въвеждани.

Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !