Apple Music вече е налична за PlayStation 5

Offnews Последна промяна на 28 октомври 2021 в 07:39 617 0

apple-music-ps5-1200

Spotify не е единствената услуга за стрийминг на музика, която собствениците на PlayStation 5 могат да използват, докато играят на своята конзола. Apple Music също вече е достъпна, за да могат да слушат любимите си парчета.

PS5 е първата конзола с интеграция на Apple Music. Абонатите имат достъп до библиотеката на услугата с над 90 милиона песни, плейлисти, Apple Music Radio и 4К музикални клипове на конзолата. Можете да контролирате възпроизвеждането докато играете игри, като натиснете бутона PS на контролера и отедете в раздела за музика. Ще видите и препоръки, според играта, която играете в момента.

Приложението Apple Music, което можете да изтеглите в секцията за медия, ще ви позволи да гледате и музикалин клипове. Ако гледате клип и напуснете приложението, за да превключите към играта или друг екран, музиката ще продълиж да свири.

Това е второто приложение на Apple, което се появява на конзолата, след като Apple TV кацна на PS4 и PS5 миналата година. Това лято Sony и Apple предложиха на собствениците на PS5 шест месеца безплатен достъп до Apple TV+.

Spotify е част от екосистемата на PlayStation, откакто пристигна на PS4 през 2015 година. Шест години по-късно е хубаво да видим, че играчите ще получат и друга опция за стрийминг на музика. Това ще е и още едно предимство за абонатите на Apple Music, които са успели да се сдобият с PS5.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !