Amazon предизвиква Apple с услуги за фитнес и хранене за устройства Halo

Offnews Последна промяна на 29 септември 2021 в 06:38 592 0

Amazon Halo Fitness

Amazon добави подходящите услуги за новия си тракер Halo. Компанията представи функции за фитнес и хранене, които обещават да ви поддържат във форма.

За да ги използвате, ще трябва да се абонирате, а годишното членство в Halo струва 80 долара. Amazon очевидно залага, че клиентите на Halo ще третират тези разходи като инвестиция.

Halo Fitness е фина алтернатива на Apple Fitness+ и подобни услуги. Функцията обещава стотици професионални тренировки, включително кардио, силови и йога сесии, както и основни класове за мобилност. Подобно на услугата на Apple, на екрана ще видите статистически данни за вашите носими устройства като Halo Band и Halo View, за да запазите фокуса си върху тренировката.

От своя страна Halo Nutrition се прицелва в многобройните приложения за хранене на пазара. Тя обещава персонализирани рецепти и планиране на хранене, включително “предварително подготвени” менюта за вегани, фенове на кето и други специфични диетични нужди. Не е изненада, че можете да добавяте съставки към списъка си за пазаруване в Alexa, ако откриете рецепта, която ви харесва.

Halo View е фитнес гривна със сензорен дисплей, наследник на Halo Band. Устройството е създадено възможно най-евтино, като същевременно позволява функционалността на фитнес гривна и има цветен сензорен екран за проследяване на тренировките и времето.

Според Amazon то ще осигури до 7 дни живот на батерията и ще се зарежда по същия начин, както оригиналната гривна. Освен това Halo View ще се продава със спортни, метални, кожени и други опции за каишката, а цената му ще е 80 долара.

Halo Fitness ще е налична чрез основното приложение Halo по-късно тази година, но ще трябва да изчакате до 2022, за да тествате Halo Nutrition. Ако закупите Halo View, ще получите абонаментна услуга Halo за една година.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !