Абонатите на ChatGPT скоро ще получат опцията за чатбот конструктор

Изтеклите скрийншотове и видеоклипове показват един нов инструмент за създаване и управление на чатботове към абонаментния план ChatGPT на OpenAI

Стефан Николов Последна промяна на 06 ноември 2023 в 17:34 943 0

ChatGPT

Снимка ilgmyzin/Unsplash

Изтеклите скрийншотове и видеоклипове показват един нов инструмент за създаване и управление на чатботове към абонаментния план ChatGPT на OpenAI

Докато OpenAI се подготвя за първата си конференция за разработчици, в уеб пространството изтече важна актуализация на ChatGPT. Според различните технологични издания изтеклите скрийншоти и видеоклипове показват персонализиран конструктор на чатбот с много от същите функции, които вече са налични в ChatGPT и се поддържат от GPT-4, като например сърфиране в интернет и анализ на данни. OpenAI очевидно ще изгради и един съвсем нов пазар, където потребителите ще могат да споделят своите чатботове и да разглеждат създадените от другите потребители подобни AI ботове.

Преди няколко дни потребител под псевдонима Чой публикува резюме на предполагаемите актуализации. А сега разработчикът на SEO инструменти Тибор Блахо сподели видеоклип на потребителския интерфейс за тази съвсем нова функция, показвайки опцията GPT Builder (GPT конструктор), която дава възможност на потребителите за изграждането на собствен чатбот само да въвеждат обикновени заявки - примерът гласи "направете творчески агент, който помага за генерирането на визуализации за нови продукти" - което всъщност означава създаване на чатбот.
В раздела "Създаване" има опции за избор на езика по подразбиране, тона и стила на писане по отношение на бота. След това в раздела "Конфигуриране" има полета за даване на имена, описване и подаване на инструкции на бота за това какво може и какво не може да прави. Потребителите могат също така да качват файлове за изграждането на персонализирана база от знания и да избират различни възможности като например уеб сърфиране и генериране на изображения. Има и поле за добавяне на персонализирани действия към вашия чатбот.

И накрая, до опциите за конфигуриране има "Панел за преглед" с поле за подкана за тестване на бота по време процеса на редактиране.
Изданието The Verge споделя, че в допълнение към новия инструмент Чой твърди, че OpenAI планира да предложи на потребителите корпоративния абонаментен план Team с опциите Flexible и Annual. Чой публикува и екранна снимка, в която са описани функциите на плана Team, като наличието на неограничен високоскоростен GPT-4 и четири пъти по-дълъг контекст. В скрийншота се казва, че цената му при годишен абонамент е 25 щатски долара на потребител на месец. Чой казва още, че опцията, която не е годишна, ще бъде 30 долара на месец, като и при двата плана макимумът е трима потребители.

Да напомним, че най-новите функционалности на бета версията на ChatGPT включват получаване на резултати в реално време, генериране на изображения и гласов чат. OpenAI заявява, че ще представи новите инструменти на конференцията за разработчици в началото на тази седмица, така че явно няма да ни се наложи да чакаме дълго, за да разберем дали тези слухове са достоверни.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !