Ревю на AENO Premium Eco - умен нагревател, който оптимизира разходите за отопление

Александър Александров Последна промяна на 16 юни 2023 в 00:10 292 0

AENO Premium Eco
AENO Premium Eco

AENO Premium Eco е интелигентен нагревател, който се отличава с иновативния си подход към отоплението и ниска консумация на енергия. Носител на престижната награда за продуктов дизайн Red Dot, този електроуред е подходящ за всеки дом, офис, хотел, ресторант или кафене, като гарантира до 50% по-голяма ефективност в сравнение с останалите методи на отопление и помага за оптимизиране на разходите наполовина. В това ревю ще ви представим нашия опит с нагревателя на новата марка домакински уреди AENO, който ни беше предоставен за тестване.

Външен вид и дизайн

AENO Premium Eco бързо ни впечатли с елегантния си минималистичен дизайн, който може лесно да се съчетае с всякакъв интериор. Нагревателят има корпус с дебелина 11-милиметра, изработен от качествени материали – закалено стъкло с алуминиеви крачета. Още при изваждането му от кутията прави впечатление колко е тънък – качество, което улеснява поставянето му на практика навсякъде в дома.

Потребителите могат да избират между два цвята – бял и черен, като и двата варианта предлагат естетически приятен външен вид и могат лесно да се впишат във всяко жилище или офисно пространство. Крачетата се прикрепят практически за няколко минути.

Иновативна технология

Най-голямото предимство на нагревателя AENO е, че работи без издухване на въздух и вдигане на прах. В резултат – количеството кислород в помещението не намалява и влажността на въздуха се запазва.

Това се дължи на уникалната инфрачервена технология, която точно като слънцето, нагрява директно предметите и хората в стаята. Докато другите методи първо нагряват въздуха, а горещият въздух причинява дискомфорт при дишане. Както успяхме да се уверим сами по време на нашите тестове, това позволява на устройството да затопля помещението, запазвайки същевременно свежата атмосфера в него.

Основни характеристики

Стандартната мощност на нагревателя е 700W, а обхватът на покритието му може да достигне до 30 кв. метра. Напрежението, необходимо за функционирането му, е в диапазона от 220 до 240 V при честота от 50 Hz. Потребителят може да избере оптималната температура в диапазона от 60 °C до 120 °C в зависимост от личните предпочитания и условията в помещението.

Управление през мобилния телефон

Освен, че може да се включва и изключва според зададени от потребителя часове, умният отоплител AENO Premium Eco може да се управлява от всяка точка на света с помощта на мобилно приложение Smart control AENO App. Чрез него е възможно да се задава график за отопление, да се регулира температурата на панела, да се включва, изключва и др.

Вижте цялото ревю на AENO Premium Eco тук.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !