Midea Bladeless – интелигентен вентилатор за комфорт и чист въздух (Ревю)

Александър Александров Последна промяна на 13 юли 2023 в 12:58 292 0

Midea Bladeless
Midea Bladeless

Вентилаторите играят важна роля в нашето ежедневие, особено през лятото или в затворени пространства със слаба циркулация на въздуха. Те не само ни осигуряват приятно разхлаждащо усещане, а и подобряват качеството на въздуха, който дишаме. А с навлизането на Internet of Things навсякъде около нас, те поумняват още повече, което създава нови възможности и предимства от тяхното използване.

Едно от най-новите умни предложения на пазара е вентилаторът Midea Bladeless, който се отличава с редица смарт функции, както и с изключително тиха работа на всички налични скорости. Официален дистрибутор на марката Midea в България е ASBIS. В редакцията получихме една бройка от модела и в следващите редове ще опишем подробно неговите възможности.

Дизайн

Midea Bladeless се откроява с елегантен и модерен (почти космически) дизайн, който го прави перфектно допълнение към всеки интериор. Благодарение на стилния си външен вид, този вентилатор и пречиствател на въздуха се превръща в приятна и практична добавка към всяко помещение, създавайки уютна и модерна обстановка в него.

Звук

Както вече споменахме, звукът е практически неуловим за първите пет скорости, което го прави подходящ за ползване в големи стаи и офиси. Независимо дали го използваме у дома, на работното място или на открито обаче, този вентилатор създава комфорт и благоприятна среда за почивка и работа.

Насочване на въздушния поток

Вентилаторът Midea Bladeless разполага с осцилираща функция, която позволява настройването на персонализиран въздушен поток според предпочитанията на притежателя си. Според конкретните си нужди потребителите могат да изберат между статична насоченост на въздуха или да настроят въртене на 30 или 60 градуса.

Функция за завъртане

Вентилаторът Midea Bladeless разполага със специална функция за завъртане на 60 градуса, която му придава голяма гъвкавост при насочването на въздушния поток. Това означава, че устройството може да се настрои да духа от една страна на друга в обхват от 60 градуса, като така се осигурява равномерно разнасяне на свежия въздух в пространството.

Качество на въздуха

Чрез плазмената си йонна технология вентилаторът на Midea подобрява качеството на въздуха в стаята. В допълнение той използва HEPA филтри, които пречистват атмосферата от вредни частици и алергени.

Скорости

Разглежданият вентилатор разполага с десет различни скорости, които позволяват голяма гъвкавост при управлението на въздушния поток в помещението. Както успяхме да се уверим сами, неговата непрекъсната и тиха работа го прави идеален избор за всякакви ситуации, в които са необходими тишина и комфорт.

Елиминиране на алергени и бактерии

Вентилаторът Midea Bladeless притежава йонизатор с плазмена технология, който има способността да елиминира алергени и бактерии, осигурявайки по-чист въздух.

Когато вентилаторът работи в йонен режим, плазменият йонизатор генерира отрицателно заредени йони, които привличат и неутрализират вредни вещества като алергени, бактерии и други замърсители във въздуха. Този процес на йонизация има положителен ефект върху качеството на въздуха.

Управление

Устройството се управлява изключително лесно както посредством специално дистанционно управление, така и чрез мобилното приложение MSmartHome. То може да бъде свалено напълно безплатно от магазините за приложения App Store и Google Store.

Таймер

Вентилаторът Midea Bladeless разполага със специална функция – 12-часов таймер, която предлага удобство и ефективност при използването му, особено по време на горещите летни дни.

Функцията позволява да се зададе период, през който устройството да работи, преди автоматично да се изключи. Тя е много полезна, когато искаме да запазим стаята хладна по време на сън или когато напускаме дома и не искаме да оставяме вентилатора да работи непрекъснато.

В заключение

на нашите тестове можем да потвърдим, че вентилаторът Midea Bladeless е един уникален и иновативен продукт за подобряване на климата в дома или офиса. Той не само осигурява приятно усещане от хладина и свежест, почиства въздуха, а също и предлага тиха работа, гарантирайки комфорт и спокойствие.

Както успяхме да се уверим сами, със своето 60-градусово завъртане и вградения йонизатор, устройството предоставя персонализирани въздушни потоци и помага за елиминирането на алергени и бактерии, осигурявайки по-чист въздух. Допълнително, вграденият му 12-часов таймер осигурява удобство и ефективност при управлението на вентилатора.

Умният вентилатор може да бъде закупен от тук.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !