Genesis Pallad 400 – сигурна и практична раница, подходяща за всеки (Ревю)

Genesis Pallad 400 може да побере до 10 килограма багаж

OFFNews.bg Последна промяна на 01 септември 2022 в 20:54 2555 0

Genesis Pallad 400

Снимка Genesis

Genesis Pallad 400

Genesis Pallad 400 e функционална и удобна раница, подходяща както за хора със свободни професии, работещи от различни места и носещи мобилния офис на гърба си, така и за геймъри, за да побират в нея лаптопа и всичките си аксесоари за игра, когато посещават конкурси и фестивали. Наскоро в редакцията получихме една бройка от модела и в следващите редове ще споделим впечатленията си от нея.

Външният вид на Pallad 400

е наистина впечатляващ - тя е изработена от водонепроницаем промазан текстил, който е графитено-черен на цвят и има лъщящ ефект. Вътрешността ѝ е ярко червена и това ѝ придава спортен и младежки вид. Като цяло дизайнът на раницата е изчистен и с ненатрапчиви елементи, което я прави подходяща дори и за бизнес среща.

Функционалности

Genesis Pallad 400 може да побере до 10 килограма багаж. Нашите тестове потвърдиха, че пренасянето с нея на два лаптопа, дрехи и покупки едновременно е напълно възможно, но все пак не е препоръчително за всеки ден. Раницата разполага с две отделения, пет джоба, огромен обем и USB за зареждане на дребна електроника в движение.

Задното отделение е за лаптоп, който може да е доста голям - над 15.6 инча. Вторият раздел също е огромен и може да поеме десетки други устройства като мишка и клавиатура, външен диск, фотоапарат и др. Раницата разполага и с два мини-джоба за дребни аксесоари като кабели, флашки, слънчеви очила и др., както и с още един мини джоб с къс цип за лесно достъпни предмети като картата за градския транспорт например.

В долната половина на добре изолирания гръб на Pallad 400 се намира още един джоб, който е почти незабележим и поради това подходящ за пренасяне на банкови карти или документи.

В страничните джобове, както при всяка една раница, човек може да постави бутилка с вода, дезинфектант, дъвки и др. Десният обаче е по-специален, тъй като там е разположен споменатият вече USB порт за зареждане на дребна електроника. Той работи с помощта на батерия, която се поставя в джоба и зареждащ кабел отвън. По този начин можете да зареждате мобилния си телефон, докато сте в движение.

Предимства

Едно от най-големите предимства на Pallad 400 е нейната водоустойчивост. Ако сте навън в дъждовен ден, не се притеснявайте - капките просто се стичат по раницата и не могат да проникнат в нея, и да измокрят вещите ви.

Друго голямо предимство е споменатият вече скрит джоб в задната част на раницата, който е практически недостъпен, когато я носим на гръб. Това определено е сигурно място за портфейла ни, когато сме в градския транспорт или на друго оживено място.

В заключение можем да потвърдим, че Genesis Pallad 400 е сигурна и издръжлива раница, подходяща за всеки. С общия си обем от 18 л. тя може спокойно да побере цял мобилен офис със себе си. Раницата е подходяща за всички активни хора, които работят, учат и се забавляват в движение, тъй като с нейна помощ могат да имат на една ръка разстояние всичко, което им е необходимо, във всеки един момент, където и да се намират.

Всеки, който желае, може да открие Genesis Pallad 400 в търговската мрежа на цена от около 50-80 лв. с ДДС и две години гаранция.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !