Stranger Things 4 идва идното лято

Offnews Последна промяна на 08 ноември 2021 в 14:11 490 0

stranger things 4

В събота Netflix публикува съобщение в Twitter, с което от компанията обявиха, че премиерата на Stranger Things 4 ще е през лятото на 2022 г. Макар да няма конкретна дата, това поне донякъде дава яснота на феновете на сериала, кога могат да го очакват.

В събота също така беше споделен и тийзър, който показва Eleven в Калифорния където тя навлиза в новия си живот. В писмо до Майк тя пише, че всичко е страхотно и няма търпение за ваканцията.

https://twitter.com/netflix/status/1457045171367989251

След това обаче екранът се затъмнява и чуваме странна музика и виждаме изплашената Eleven, както и хеликоптери експлозии и т.н. Освен това научаваме и имената на епизодите от четвъртия сезон: The Hellfire Club, Vecna’s Curse, The Monster and The Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre At Hawkins Lab, Papa и The Piggyback.

Анонсът от уикенда е част от отбелязването на „Stranger Things Day“, с който се отбелязва 6 ноември 1983 г. Това е денят, в който Уил Байърс изчезва в алтернативното измерение в първия сезон на Stranger Things.

Чакането за новия сезон е по-дълго от обичайното. Stranger Things 3 се появи през юли 2019 г., а продукцията се бави заради пандемията. От компанията все пак споделят множество тийзъри за бъдещия сезон.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !