Стивън Уилсън ще участва в международното аудио шоу HIGH END 2024

Offnews Последна промяна на 11 април 2024 в 20:43 970 0

HIGH END 2024

Снимка HIGH END 2024

Международно аудио шоу HIGH END 2024

Музикантът и продуцент Стивън Уилсън ще представи най-новия си албум “The Harmony Codex” в потапящ аудио формат по време на международното аудио шоу HIGH END 2024. Събитието ще се проведе от 9 до 12 май в MOC Event Center в Мюнхен. Уилсън ще проведе серия семинари през всичките четири дни на събитието. Той ще сподели своите обширни знания и опит в областта на пространственото аудио миксиране.

Посетителите ще имат уникалната възможност да се запознаят с творчеството на Уилсън, който е един от водещите автори на песни и продуценти в света, както и номиниран за Грами инженер по пространствено аудио миксиране. Той ще проведе поредица от разговори за използването на потапящо аудио при създаването на музиката си и ще сподели опита си като търсен ремиксер на класически произведения от други артисти. По време на всяка презентация, той ще демонстрира своите потапящи миксове, с особен акцент върху най-новия си албум – “The Harmony Codex” и някои от миксовете на други артисти, които е направил.

Програмата, която Стивън Уилсън представя на HIGH END 2024, се състои от две различни презентации: “Въведение в пространственото аудио + примери + въпроси и отговори” и “Пълно възпроизвеждане на албума The Harmony Codex в пространствено аудио + въпроси и отговори”.

Участието в презентациите е безплатно. Билети могат да бъдат закупени от онлайн магазина на организатора – HIGH END SOCIETY Service GmbH.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !