Създадоха български мобилен калориен калкулатор

Offnews Последна промяна на 24 май 2022 в 11:00 935 0

kalorien-kalkulator

Безплатното смартфон приложение помага за по-лесното отслабване и поддържане на формата

 

Нов напълно безплатен онлайн инструмент вече е в помощ на всички, които търсят лесен начин да отслабнат или да поддържат форма. Той се нарича Калориен калкулатор и е свободно достъпен онлайн, както и под формата на мобилно приложение в Google Play. Калкулаторът е изключително интуитивен и лесен за използване от всеки желаещ. Освен това той не включва никакви реклами, покупки и не събира лични данни.

На база пол, килограми и ръст, приложението изчислява едновременно базовия метаболизъм на човек, необходимия брой калории за поддържане на неговото текущо тегло, както и колко калории на ден трябва да приема, за да отслабва или наддава за една седмица. Инструментът дава възможност да се задават различни килограми (0.5, 1, 1.5, 2 и т.н.), в зависимост от целите, които следвате.

Изключително ценна функционалност на калорийния калкулатор е възможността му да изчислява необходимия дневен прием на калории и грамаж на различните макронутриенти – въглехидрати, мазнини, протеини. Това е много важно за хората, които следват определен хранителен режим и за които е важно да знаят точното количество от различните съставки, които приемат.

Калорийният калкулатор предоставя важна и полезна информация за изчисленията, които потребителят трябва да направи. Той дава и разяснения за основните понятия – базов метаболизъм, калория, както и как калорийното съдържание на храната влияе на телесното тегло.

Можете да използвате Калорийния калкулатор на адрес: https://www.otslabvai.net/articles/kalkulator-za-kalorii/

Приложението за Android смартфони можете да изтеглите от тук:

https://play.google.com/store/apps/details?id=app.calculator.caloriecalcapp

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !