Saveti.bg спечели първа награда за туристическа статия в блог в рамките на Годишните награди в туризма – 2023

Конкурсът на Министерството на туризма отново отличи най-популярните дестинации, атракции и журналистически материали по темата у нас

Offnews Последна промяна на 16 декември 2023 в 20:06 1090 0

Годишни награди в туризма – 2023
Годишни награди в туризма – 2023

Уебсайтът Saveti.bg е големият победител в категория „Публикация на тема туризъм в България за 2023 г. в интернет блог“, в рамките на Годишните награди в туризма – 2023, които се организират от Министерството на туризма. Статията на Кристина Патрунова „88 забележителности и идеи за разходка около София“ получи 2186 гласа (42%) от гласуващите и единодушно спечели първо място. Тя има близо два пъти повече гласове от втората публикация (1474) в конкурса и почти надминава общия брой гласове на втората и третата (990).

На официална церемония на 14 декември авторката на статията Кристина Патрунова и основателят на Saveti.bg Георги Дюлгеров получиха почетната статуетка в категорията, изобразяваща символа на красотата на България и запазената марка на конкурса – българската роза и грамота.

Конкурсът се организира от Министерство на туризма, а победителите във всяка една от категориите се определят чрез онлайн гласуване. Тази година надпреварата се проведе в девет категории, от които четири професионални, четири художествени и традиционната голяма награда, която е в категория „Изборът на българите“. Тя ще бъде определена сред всички туристически обекти, включени в „100-те национални обекта“ и „50-те малко познати места“ в България.

Статията на Кристина Патрунова дава ценни съвети за разходка и посещение на различни местности и забележителности около столицата, показва ги по достъпен и интересен начин, като предоставя информацията от първо лице. Онлайн изданието Saveti.bg събира полезните и практични съвети за пътешественици и специални поводи, като рождени дни, кръщенета и сватби. На страницата читателите могат да намерят десетки идеи за стандартни и нестандартни подаръци, полезни трикове при пътуване в страната и чужбина, да открият нови дестинации или да преоткрият забравени места.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !