Подобрете уредите и инсталацията в дома си със смарт решения

Offnews Последна промяна на 27 август 2021 в 20:07 172 0

Smart Monitor M7 M5 04

 

Начинът на живот става все “по-умен”, благодарение на смарт устройства от всякакъв вид - телефони, часовници, техника за дома и прочее. Днес хората разполагат с възможността да управляват от разстояние доста неща, използвайки приложения и специални устройства за дистанционни команди. Физическото присъствие вече изобщо не е фактор, защото всяка една къща и апартамент би могъл да бъде автономен и да има свое собствено “поведение”, разказват от ELX. Разчита се на специални решения, които позволяват буквално всякакви настройки и са подходящи за монтаж към изградената ел. инсталация.   

Какво представляват смарт устройствата за дома

Основната цел на всеки един потребител е да намали сметките за ток, които за година могат да достигнат до над 2000 лева. Тази колосална сума не е по джоба на много от абонатите, което ги мотивира да инвестират в икономията и да потърсят алтернативни решения. Сред тях са и смарт устройствата за дома, чиято основна задача е именно това - да понижат потреблението на електричество и да внесат модерна атмосфера в жилището. 

Дори и когато не работи през нощта, много голяма част от домашната техника продължава да “смуче” електроенергия, което съвсем не е идеалният развой на нещата. За да бъде порочният кръг прекъснат, могат да се използват smart контакти, които са супер полезна джаджа и могат да се контролират интелигентно през смартфона. Друг доста удачен вариант за спестяване на средства, но и за комфорт на обитателите на жилището, е автоматично активиращото се осветление, което се включва само при движение. Умно, нали? 

Какви видове има

Към днешна дата могат да се открият доста видове смарт джаджи за дома, които освен с качество, изпъкват и със своите ултра полезни функции без аналог. Най-популярните устройства в тази категория са:

  • Терморегулатори. Имат smart принцип на действие и намаляват месечните сметки за ток с до над 20%;
  • Умни щори. Тяхното съществуване съвсем не е фантасмагорично, защото те наистина са факт и могат да се открият във все повече жилища. Устройствата допълват обстановката с комфорт и се грижат за регулираното пропускане на естествена светлина;
  • Домакински електрически уреди със смарт принцип на работа. Подобни устройства за дома са също много използвани, защото просто си струват. Удоволствие е да се работи с тях, а и е доста по-икономично. Притежават нужните защити и са създадени изцяло в полза на потребителя. 

Заслужава си да се вложат средства в закупуването на смарт устройства за дома, които, според експертните съвети на вещите в тази област, са едно рентабилно и качествено решение с безпрецедентна ефективност.  

 

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !