Отложиха филма Super Mario Bros. за 2023 г.

Offnews Последна промяна на 26 април 2022 в 11:25 439 0

Super Nintendo World Super Mario

Няма да можете да гледате дългоочаквания филм Super Mario Bros. по кината през празничния сезон в края на годината. Nintendo измести дебюта на анимационния филм от декември 2022 г. за април 2023 г.

Дизайнерът на видеоигри Шигеру Миямото обяви това в Twitter. Освен това той конкретизира, че филмът ще се появи в Япония на 28 април, а в Северна Америка на 7 април. Най-вероятно на 7 април ще го видим и по кината в Европа.

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1518756878251089921

Миямото не разкрива причината за забавянето и дали това е свързано с пандемията от коронавируса. Той споделя само, че заедно с Крис Меледандри, Главният изпълнителен директор на анимационното студио Illumination, са взели това решение.

От Nintendo разбира се се извиняват за забавянето и обещават, че то ще си заслужава. Illumination са познати с продукции като Despicable Me и Minions franchise.

Филмът Super Mario Bros. е в процес на разработка от 2017 г., като е приоритет за студиото през последните няколко години. В него като озвучители ще чуем Крис Прат (Марио), Чарли Дей (Луиджи) и Аня Тейлър-Джой. Джак Блек ще е гласът на Bowser, а Сет Рогън на Donkey Kong.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !