От кого да се търси помощ при ПТП

Offnews Последна промяна на 27 юли 2021 в 20:07 5589 0

autonomous car druverless car

 

Автомобилни катастрофи стават всеки ден и всеки час по пътищата на страната. За щастие, в голямата си част са леки инциденти, които се разминават само с материални щети, но e факт, че има и тежки случаи с летален край. Във вторите - роднините на пострадалия ще трябва да изискват обезщетение при смърт в птп.

Хубавата новина е, че у нас вече има онлайн платформа – "Подай ръка" която е създадена с цел да помага на хората, пострадали при катастрофа. Така, в тежък момент, когато близките на жертвата са в най-трудната ситуация, има на кого да разчитат и към кого да се обърнат за помощ. От платформата гарантират 100 % конфиденциалност за всеки поет случай и пълна сигурност както на клиента, така и на неговите близки.

Едно от най – важните неща за създателите на платформата е техните клиенти да се чувстват сигурни и защитени. Те работят с екип от изключителни специалисти и адвокати с дългогодишен опит във воденето на застрахователни и наказателни случаи на дела при катастрофи.

И това не е всичко. В случай, че инцидентът не се е случил на територията на България, а някъде в чужбина, от компанията могат да помогнат. Те разполагат с екипи и адвокати в почти всички държави.

Всичко, което роднините на пострадалия човек трябва да направят е да се свържат с експертите от "Подай ръка" по телефон, Viber, Whatsapp, Messenger или електронна поща и да запознаят екипа в детайли с инцидента, как, кога се е случил, при какви обстоятелства, ако има снимков материал – да се предостави.

След това се насрочва ден и час за лична среща или онлайн консултация и след като екипът се запознае с подробностите, случаят се поема от тях.

Нещо много важно –  клиентите не са длъжни да дават никакви пари напред. От земат своето възнаграждение само след като клиентът получи вече своето обезщетение.

 

 

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !