Нов трейлър на Matrix Resurrections разкрива повече за четвъртата част (Видео)

Offnews Последна промяна на 07 декември 2021 в 12:15 215 0

Matrix

Най-новият трейлър на The Matrix Resurrections е тук и е по-мистериозен от всякога, загатвайки за идеи, сцени и моменти от оригиналната трилогия на филми. От него става ясно, че и в четвъртата част Нео (Киану Рийвс) определено все още разбира от кунг-фу.

Действието във видеото прескача между дигиталния свят на Матрицата и постапокалиптичния свят извън него, смесен с клипове от първите три филма на популярната поредица. И макар да не е много ясно какво всъщност се случва, изглежда, че основният фокус на филма ще бъде Нео, който работи за повторното събиране с Тринити (Кари-Ан Мос).

Прави впечатление, че маркетингът на филма се основава до голяма степен на идеята за повтарящ се цикъл. Предишният трейлър от миналата седмица (озаглавен „Déjà Vu“) също подчертава връзката с предишните филми от поредицата.

И тъй като светът на Матрицата е изграден върху идеята, че реалността може да бъде манипулирана, е напълно възможно режисьорът Лана Вачовски да изненада публиката. За щастие, няма да чакаме дълго, за да разберем какво ще се случи.

The Matrix Resurrections дебютира по HBO Max и в кината само след няколко седмици - на 22 декември. Вижте повече в прикаченото видео:

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !