Netflix се подготвя да предава и съдържание на живо

Offnews Последна промяна на 16 май 2022 в 12:06 2354 0

Netflix

Netflix може би обмисля въвеждането на стрийминг на живо. По данни на Deadline компанията работи върху подобна опция за специални комедийни предавания и друг съдържание на живо.

Както отчитат от Deadline, добавянето на тази новост може да разкрие нови възможности пред платформата. По подобен начин може да се добави и интерактивен начин за взаимодействие със зрителите.

Тази година Netflix проведе първия си комедиен фестивал на живо и с възможност за присъствие, наречен Netflix Is a Joke Fest. Събитието, което се проведе в рамките на няколко дни, включваше над 130 популярни комика, включително Ali Wong, Bill Burr, Jerry Seinfeld и John Mulaney.

Очаква се платформата скоро да даде достъп до съдържанието за потребителите си. Ако имаше възможност за предаване на живо, много хора най-вероятно биха решили да гледат фестивала.

От Netflix все още нямат официално становище по въпроса дали ще въведат излъчвания на живо. Един от основните конкуренти на платформата, Disney Plus вече има подобни излъчвания.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !