Мистериозни монолити продължават да се появяват в различни части на света

Offnews Последна промяна на 14 декември 2020 в 15:04 4209 1

MYSTERY-MONOLITH

Мистериозни метални монолити продължават да се появяват и изчезват в различни точки по света. Най-новите локации, на които се появиха загадъчните обекти, са Словения и Питсбърг.

В европейската държава монументът се появи в популярна местност, наречена малкия Йерусалим. Мястото бързо се превърна в атракция, масово посещавана от туристи.

Монолитът в американския град обаче изчезна няколко дни след появата си пред местен магазин за бонбони. За да запазят интереса към мястото, от търговския обект поставят изработен от тях дубликат на металния обект.

Друг мистериозен монолит, висок два метра, се появи близо до прочут замък в германското село Швагау и изчезна само два дни след това. Районът влезе в новините и през ноември, когато там бе поставена двуметрова дървена фигура на пенис, която по-късно е премахната.

Край бреговете на реката в полската столица Варшава също се появи мистериозен метален монолит, който бе забелязан от спортисти, правещи сутрешния си крос. Външният му вид е подобен на останалите - висок около три метра, с матова сребриста повърхност и сглобен с винтове.

Както Tech.Offnews.bg вече съобщи, първият обект се появи в САЩ в края на миналия месец. Той остава за кратко време в пустинята в щата Юта, след което изчезна мистериозно.

От тогава до сега метални монолити се появяват и изчезват в САЩ и Европа, а също и на места в Океания и Южна Америка.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.01 2021 в 11:10

Чакам да дойде и в варна за да мога да го видя