Лесни трикове за женската красота  

Offnews Последна промяна на 13 юли 2021 в 18:43 446563 0

parfume

 

 

Жената е красиво създание, което с течение на времето, заради климатичните условия, има нужда да поддържа своята красота, да подчертава даденостите й и дори, ако се налага да коригира появилите се несъвършенства. Ние, дамите искаме винаги да изглеждаме добре, красиви и млади.

Красивият и поддържан вид изисква много грижа и време. Понякога е трудно да откраднем време за всички разкрасяващи ритуали. Мечтаем за гладка и красива кожа, здрава коса, обемни мигли, плътни устни, дълготраен парфюм  и можем с няколко лесни трика да постигнем това, без да изисква много време.

За красива и гладка кожа можете да приложите метод за подсилване на ефекта на кремовете и серумите, като ги нанасяте върху лицето си с потупване на пръстите на влажна кожа, а не с масажни движения. Ако искате бързо да се отървете от нова пъпка на лицето, нанесете с памучен тампон масло от чаено дърво два пъти на ден.

За здрава и блестяща коса – използвайте майонеза. Нанесете върху косата и я оставете половин час, след това изплакнете. Зехтинът и киселото мляко също въздействат за подхранване на косата.

За обемни мигли – нанесете един слой спирала върху миглите, вземете тампон за почистване на грим и го разделете на две. Внимателно разтъркайте четката от спиралата по вътрешната част на тампона. По четката трябва да се налепят малки памучни нишки и след това продължете на нанасяте спирала върху миглите си.

За плътни устни – вземете молив с цвят на шампанско и нанесете в средната част на горната устна и размажете с пръст. След това направете тънка линия точно под същото място  с молив в телесен цвят и леко размажете. Цветът на червилото зависи от вас, след него нанесете блестящ гланц  в центъра на горната устна за повече сочност.

За дълготраен аромат на парфюма ви освен пръскане върху китките и шията, можете да нанесете аромата докато кожата ви е мокра и затоплена, след като сте си взели душ. Или просто да се доверите на специалистите от fra.bg, където ви очакват висококачествени дълготрайни аромати на известни марки парфюми.

Виж още за:
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !