Испанският гигант при мебелите и интериорния дизайн Kave Home стъпи на българския пазар с първия си магазин

Александър Александров Последна промяна на 18 юли 2023 в 16:52 258 0

Kave Home
Kave Home

Една от водещите международни компании за дизайн, производство и дистрибуция на мебели – испанският бранд Kave Home вече е на българския пазар. Влизането в България на иновативния бранд, познат със своите оригинални дизайнерски решения, но и със силния си фокус върху устойчивото и екологично създаване на продуктите, се очаква не само да промени разбирането за висококачествени мебели, а и да постави страната ни на картата на големите компании в този динамичен бранш.

Първият магазин на марката в България вече заработи в София на бул. Витоша 105, за да предложи най-доброто от света на интериорния дизайн на всички почитатели на естетиката и оригиналната визия. На откриването присъстваха Н.Пр. Алехандро Поланко Мата – посланик на Испания в България, както и министърът на младежта и спорта г-жа Весела Лечева. Компанията присъства в повече от 80 държави, а у нас тя се представлява ексклузивно от D5 Studio.

Мебелите и аксесоарите на Kave Home се отличават освен с оригинален външен вид и внимание към детайла, също и с устойчивия си начин на производство – както по отношение на самите материали, така и на методите за добиване и изработка.

Всички продукти са изработени изключително от природосъобразни, рециклирани материали (стъкло, пластмасови влакна от рециклирани или възстановени бутилки от океана, рециклирана дървесина от стари сгради и др.). Това включва също сертифицирани с FLEGT или PEFC материали, гарантиращи, че дървесината е добивана чрез контролирана сеч, естествени покрития на водна основа, както и на базата на естествени продукти като восък или масло. На всеки етап от производството са следвани стриктно принципи за устойчивост и отговорност към околната среда и хората. В добавка, компанията е дългосрочно ангажирана с различни проекти за опазване на околната среда и подобряване на обществото ни.

Философията на Kave Home се олицетворява от логото на компанията, издържано във формата на арка, което сякаш напомня за пещера, за убежище, където се чувстваме комфортно и защитени, подсилвайки връзката с природата. Мястото, където прекарваме часове наред и където мебелите са толкова важни, че трябва да бъдат направени с любов, качество, грижа за околната среда и с внимание дори към най-малкия детайл.

Виж още за:
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !