Harley-Davidson има нов електрически планински велосипед

Offnews Последна промяна на 25 май 2022 в 14:04 1029 0

Bash Mtn

Harley-Davidson представи нов електрически велосипед с бранда Serial 1. От компанията описват Bash/Mtn като планински байк, но с някои специфични характеристики, които не го правят особено подходящ за планината.

Това е така, тъй като Bash/Mtn включва изцяло алуминиеви рамка и кормилна част. Липсват обаче предно и задно окачване, както и стойка.

Единствената система за абсорбиране на движенията е в седалката чрез системата SR Suntour NCX. Тя има ход до 50 милиметра. Според Harley-Davidson именно тези липсващи функционалности са причината потребителите да изберат Bash/Mtn.

Ако се абстрахирате от нетрадиционния дизайн, Bash/Mtn изглежда като прилично електрическо колело. Моделът има сменяема 529Wh батерия, която предлага обхват до 95 мили в зависимост от терена.

Зареждането ѝ отнема малко под пет часа, а за 75% са необходими около два часа и половина. Като Class 1 електрически велосипед, Bash/Mtn няма да предостави гласови насоки след постигане на скорост над 20 мили в час.

Налични са TRP хидравлични дискови спирачки и 27.5-инчови гуми/колела от Michelin. Цената на модела в САЩ е 3999 долара, като ще бъдат произведени едва 1050 бройки.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !