Екип от млади българи изгради платформа, която доставя късче от България до всеки български дом по света

Проектът дава шанс на българите в чужбина да се докоснат до над 45 000 продукта, произведени в България и свързани с традициите ни

OFFNews.bg Последна промяна на 05 декември 2022 в 17:06 1019 0

БългаранЪ

Снимка БългаранЪ

БългаранЪ

Екип от млади българи, които са живели или живеят в чужбина, стартира един различен и иновативен проект, който има за цел късче от България да може да достигне до дома на всеки сънародник отвъд границата. Платформата БългаранЪ е място, което обединява част от българската история, култура и традиции, а целта на проекта е, българите, които живеят в чужбина, да имат лесен и бърз начин да се сдобият с традиционни и уникални родни продукти, без значение в коя част на света се намират. Самите създатели на база на своя опит от живота в други държави са установили какво липсва на общността ни зад граница.

БългаранЪ предлага богато разнообразие от традиционни стоки за дома, книги, учебници и помагала, ръчно изработени сувенири, дрехи с национални мотиви и шевици, игри, ръчно изработени изделия и продукти.

"Нашите сънародници, които учат, работят или се реализират по друг начин в чужбина, често търсят начини да запазят българските традиции в една различна културна среда. Знаем това от опит, защото ние самите живеем извън България. Затова стартирахме нашия проект с хъс, желание и амбиция да достигнем до всеки дом по света, в който тупти българско сърце. Основната ни задача е да запазим, следваме, продължим и популяризираме българските традиции, култура и история, без значение в коя точка на света се намираме“, разказва г-жа Тошева от екипа на БългаранЪ.

Към момента онлайн платформата разполага с над 45 000 артикула, а асортиментът се обогатява постоянно. Продуктите, които се предлагат в сайта, са само и единствено от България, с български цени. Проектът вече има стотици доволни клиенти, а доказателство за нуждата от такъв сайт са и множеството позитивни отзиви и препоръки.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !