Amazon пусна първи трейлър на "Колелото на времето" (Видео)

Offnews Последна промяна на 03 септември 2021 в 10:39 575 0

Стрийминг платформата Amazon представи дългоочаквания първи трейлър на фентъзи сериала "Колелото на времето". Създаден по романите на Робърт Джордан, филмът се очаква с голям интерес от феновете на поредицата.

Първите три епизода на "Колелото на времето" ще се появят в Amazon Prime на 19 ноември. Нови епизоди ще се качват всяка седмица до 24 декември, когато е и финалът на сезона.

Самата история е изключително богата и се развива в рамките на цели 15 романа. Тя започва с няколко младежи от малкото село Емондово поле в отдалечената област Две реки, което е нападнато от големи чудовища - тролоци.

Първият трейлър показва как създателите на сериала са решили да адаптират поредицата за стрийминг платформата. В него присъстват впечатляващи костюми, пейзажи и други визуални представяния.

На финала на трейлъра виждаме и самата битка в Емондово поле от начало на историята. Чуват се и думите, познати на всеки фен на поредицата: "Колелото на времето се върти и вековете идват и си отиват, оставяйки спомени, които се превръщат в легенди."

Вижте повече в прикаченото видео:

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !