1 седмица остава до крайния срок за регистрация за „Наградите на БАИТ” за 2022 г.

Вече е факт и първата кандидатура в категорията Публична администрация

Offnews Последна промяна на 04 януари 2023 в 13:07 1181 0

Наградите на БАИТ

Снимка БАИТ

Наградите на БАИТ

Близо 30 са подадените кандидатури в отделните категории на конкурса до момента. Засилена конкуренция се наблюдава при проектите в категориите Образователна награда, Младежка награда и Успешен български ИКТ продукт/услуга.

В същото време вече е регистриран и първият участник в категория Публична администрация, където проекти могат да подават държавни институции, областни администрации и общини.

Напомняме, че кандидатури се приемат до 24.00 ч. на 11 януари, като попълването на обновения формуляр за кандидатстване спомага за синтезирана и ясно структурирана кандидатура.

Регистрацията е безплатна на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

В конкурса могат да участват:

  • Образователна награда – компании, които активно сътрудничат с училища в НП „Бизнесът преподава“; висши училища, разработили иновативни интегрирани програми с бизнеса или други висши училища.
  • Младежка награда – ученици и студенти
  • Журналистически принос – журналисти
  • Публична администрация – публични администрации (държавни или общински)
  • Startup компании
  • Успешен български ИКТ продукт/услуга – компании-разработчици, регистрирани в България
  • Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика – компании/юридически лица от всички сектори на икономиката, регистрирани в България, успешно внедрили ИКТ решение, което е ново за българския пазар.

Подробните условия за участие са публикувани на: https://bait-awards.bg/pages/Rules/.

Традиционно, Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурен от bTalks Live Training Platform. За победителите са предвидени и 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“.

По традиция кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България. Победителите в конкурса ще бъдат обявени на официална церемония на 23 февруари.

Конкурсът и церемонията за връчване наградите на БАИТ за 2022 г. се провеждат:

Със специалното участие на: bTalks

И с подкрепата на

Сребърни спонсори: ДАТЕКС, Акронис, Алтерко Груп, Бианор холдинг, Телелинк Бизнес Сървисис и BLD

Бронзови спонсори: Сиела Норма, Интер Карс България

В партньорство с: БНР, Bloomberg TV Bulgaria, Digitalk, TechNews, ИАНМСП, НСОРБ, бгПРЕДПРИЕМАЧ, b2b Media, Sofia Tech Park, Pixel Media, Инженер.bg, ДигиталнаИндустрия.bg, БТПП, Център за творческо обучение, Tech.OFFNews.bg, БСК, Uchi.bg, Manager.bg, DevStyleR.

Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !